Orijinalini görmek için tıklayınız : bişi sormakk istiyorumm
ironic
03-20-2007, 05:56 PM
arkadaşlar bişi sorucam nasıl hareketli imzalar koyuyorsunuz bir türlü yapamadım yardımcı olursanız sevinirim eğer böyle konu açılmışsada özür dilerim :'(
Yönetici
03-20-2007, 07:41 PM
Önce imzana koymak istediğin resimi belirle.Zaten bu resim eğer hareketliyse imzanda da hareketlidir.Yani özel bir işlem yok.Sonra bunu www.imageshack.us gibi resim paylaşım sitesinin birine upload ediyoruz.Oradan aldığımız direk linki profil-kimlik bilgisi tıkladıktan sonra gelen sayfada alt kısımda olan imza bölümüne ekliyoruz.Tabi sadece resimin adresiyle olmuyor.Aynen şöyle olacaktır.
http://www.resimsitesi.com/mervebolugurfanclub.jpg
Yukarıdaki kodu ilk bölümdeki [img] birleştirip imza kısmına kopyaladığında sorunsuz çalışacaktır :)
Takıldığın yer olursa yine sor halletmeye çalışalım.
ironic
03-21-2007, 04:38 PM
saolll :)tamam sorarım tekrar teşekkürlerr ;)
Yönetici
03-21-2007, 09:51 PM
bende bişey sora bilir miyim?resmi unpload etmeden önce o sitede gözattan resmi seçtim altında e-mail yazıyodu onuda yazdım ama onun altındakini anlayamadım onlar dan hangisini seçmeliyim sayın yönetici?
Yönetici
03-25-2007, 08:11 PM
bende bişey sora bilir miyim?resmi unpload etmeden önce o sitede gözattan resmi seçtim altında e-mail yazıyodu onuda yazdım ama onun altındakini anlayamadım onlar dan hangisini seçmeliyim sayın yönetici?
Gözattan resimi seçtikten sonra aşağıdaki bölümlere hiçbirşey yapmazsanız resim sorunsuzca eklenir.Eğer boyutunu ufaltmak isterseniz gözatın altındaki yerden boyutu seçip yanındaki kutuyu işaretleyip yüklerseniz sorunsuz yüklenecektir :)
ygoldstone
03-25-2007, 08:21 PM
bişi sormkk istiyom nasıl avatar koyuyoz? :'( :-\ :-[ ??? :(
Yönetici
03-26-2007, 12:38 AM
bişi sormkk istiyom nasıl avatar koyuyoz? :'( :-\ :-[ ??? :(
Duyurulardaki avatar eklenmiştir konusuna bakarak kolayca koyabilirsiniz.
vBulletin v3.6.9, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.