PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : aşk yeniden bitecek mi

pelin1
12-26-2007, 03:29 PM
arkadaşlar dün geçenlerde magazinde gördüm türkan şoray sibel canla bir diziye başlıyormuş dizinin adı kuma olacakmış efsane olur ayrıca türkan şorayın bu dizisi reytingler bakımından biraz kötü ya belki bubu bitirebilir ya da böyle tutulan bir dizinin ardından böyle reytingleri pek iyi olmayan diziyi bitirmek de isteyebilir ne yapacağız daha yeni yeni ekranla tanıştı dizi daha 6. bölümü verdi bitmesin arkadaşlar sadece bizim istememizle olmuyo arkadaşlarımıza akrabalarımıza herkese aşk yenideni tanıtmalıyz izlesinle belki reytingler iyi giderse tutulan kanallar transfer edebilir belki de iyi reytingi bırakız kanallar bu dizinin senaryosunun ve kadrosunun kaliteliğini anlayıp da transfer edebilir kadro diyince merve boluğur da var ne güzel değil mi dikkate alın lütfen:bh:

CADIII
12-26-2007, 06:27 PM
offf yha ee ozmn biz neyapcaz mervesiz..:bh::bh::bh::1confused::1confused::bh::b h::bh::bh::1confused: :ak::ak::ak::no::no:
offyyhaa ama haksızlık trt 1 de hayat türküsü die dizi var 3 kere gördüm o dzi iğrenç ötesi..o dizi bitmiyor ama bizim en sevdiğimiz oyuncunun oynadığı en iyi kadro ve güsel diziyi kapatıyorlar yhaa....
ya dizi nolur bitesinn...:128:

paylaşım içinde gerçekten çok sağoll..

pelin1
12-26-2007, 07:11 PM
bişey değil paylaşılması gereken önemli bir konu

merfe_eliff
12-27-2007, 02:04 AM
offf yha ee ozmn biz neyapcaz mervesiz..:bh::bh::bh::1confused::1confused::bh::b h::bh::bh::1confused: :ak::ak::ak::no::no:
offyyhaa ama haksızlık trt 1 de hayat türküsü die dizi var 3 kere gördüm o dzi iğrenç ötesi..o dizi bitmiyor ama bizim en sevdiğimiz oyuncunun oynadığı en iyi kadro ve güsel diziyi kapatıyorlar yhaa....
ya dizi nolur bitesinn...:128:

paylaşım içinde gerçekten çok sağoll..

ya sen ilk once Turkceyi duzgun kullanirmisin kac kere uyardik seni. ve o kadar da cok ifade kullanma ne olur sadece bir tane ifade kullansan incilerin mi dokulur

paylasim icin tesekkurler

SeDaNuR_2
12-27-2007, 04:24 PM
teşekkürler...

fenriz_werve
12-27-2007, 05:33 PM
Kaynak olmayan konular kilitlenir kurallara uyalım arkadaşım lütfen rica ediyorum sonra modlar çok kötü diyorsunuz...