Orijinalini görmek için tıklayınız : Mod OLmak İstiyorum...
KingAlex
02-25-2007, 12:08 PM
Arkadaşlar Merve Hanımın Fan Sitesinde Moderatör Olmak İstiyorum...Benim Çalışmalarımı ve Düşüncelerimi Çok Beyeneceksiniz.....Kullandıgım Programalr:Photoshop Cs2-Microsoft Office 2003-ve diğer bütün istediğniz programlar şimdi sayamıcam...Teşekkürler...Merve Hanıma SelamLar..
Yönetici
02-25-2007, 05:28 PM
Merhaba,öncelikle aramıza hoşgeldin.
2 mesajın var ve moderatör olmak istiyorsun.Moderatör olmak için senin forumda bulunman ve paylaşımlar yapman gereklidir.Yani ben seni bilmeden nasıl moderatör yapmamı beklersin ?
Sen çalışmalarını yürüt bizde ona göre rütbeni ayarlarız.
Unutma yaptığın hiçbirşey karşılıksız kalmaz :)
İyi eğlenceler
merve_erencik
02-25-2007, 07:31 PM
şey ben resim ekladim kendi arkapalnlarımı ekledim kendim yaptım diye şimdi kaç sayım olcakki moderatör olcam
Yönetici
02-25-2007, 09:16 PM
"merve_erencik" teşekkürler.Çok güzel resimler ekliyorsun ve her bölümlede ilgileniyorsun.
Moderatörlük konusunda ben sizi bilgilendiririm yani yapabileceğinize inandığım vakit özel mesajla bilgilendirme yaparım.
İyi eğlenceler dilerim :)
merve_erencik
02-27-2007, 01:50 AM
saol ama kaç sayyla ilgisi yokmu yoksa
merve_erencik
02-27-2007, 01:54 AM
bide iletime yazdım çok üyelerimiz olacak msnde yazdım
Yönetici
02-27-2007, 08:36 AM
Moderatör seçerken mesaj sayınıza tabiki bakacağım fakat yazdığınız mesajlar,açtığınız konular,online süreniz herşeye bakacağım için mesaj sayısı o kadar önemli değil.
Dediğim gibi ben size bildirim yapacağım zaten.
Mesela peş peşe mesaj atmazsanız çok sevinirim.
merve_erencik
02-27-2007, 02:29 PM
YETMİYORMU BU KADAR NEOLUR YAP ŞİMDİ
Yönetici
02-27-2007, 02:40 PM
Arkadaşlar konuyu kilitliyorum.Lütfen bana sormayın.Sitede yaptığınız en küçük şeyin bile karşılığı olacaktır.Şuan sitemiz çok yeni ve hala yapım aşamasındayız.Tam olarak hazır olana kadar kimseyi moderatör yapmayı düşünmüyorum.Fakat tamamen bittikten sonra tabiki paylaşım yapan üyelerimizi özel rütbelere alacağım :)
İlginizden dolayı teşekkür ederim.İyi eğlenceler
vBulletin v3.6.9, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.