PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : merve abladan güzel haber dizisi baslıyor..

mervoshhh
09-28-2007, 07:48 PM
1.si sen kımsın kı konuyu kitliyorsun fenrızmerve bu sıtenın yonetıcı varken sana düsmez canım.2.ben burda merve ablayı sevenlere guzel bır haber vermeye calısyorum ama bunu haketmeyen arkadaslarımız var konuyu kıtleyen arkadasımız gibi3.madem merve ablayı bu kadar sevıyorsun hadı onunla ılgılı onemlı bır haber ver o zaman,burda bunun ıcın emek veren bırıyım yaptıgın buyuk bır terbıyesızlık.4.arkadaslar dızıyle ılgılı detaylı bılgı vermek ısterdım ama uzgunum baksanıza konu kıtlenıyor yani.5.inşallah sayın yonetıcı bunu okur ve bana hak verır burda bırbırımıze destek cıkmamız gerekırken banlanıyoruz onemlı degıl haberim dogru cıkınca anlarsınız örnek fun bulusması gıbı.6.bu yazımdan dolayı benı uzaklastırırsınızda ama bu sıte bır adım ılerıye gıtmez o zaman..bildiğim bırsey var ki konusuyorum

sipsewdi
09-28-2007, 09:27 PM
ne diyon ya hiç anlamadım.

fenriz_werve
09-29-2007, 07:59 AM
Ne zamandan beri modlar konu kilitleyemiyor mervosh...yönetici konuları kilitleyecekse modların anlamı ne o zaman neden öyle bir yetki verilmiş modlara...ben kurallar ne gerektiriyorsa onu yapıyorum kurallarda kaynak belirtilmeyen konular silinir...ben sana yalan haber yazıyorsun demedim bende duydum yeni dizi çalışması olduğunu ama kesin bir kaynak olmadan koyamıyorsun işte...ve biraz daha saygılı ol lütfen...konuyu kilitliyorum...