PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : merve abla yeni diziye başlıyormuş

mervoshhh
09-27-2007, 09:12 PM
arkadaslar cok saglam bı kaynak ogrendım fun buluşması var dedım ınanmamıstınız.hatta yonetıcı benım sıteye yorum yazmamı bıle yasakladı olsun yınede sızlere haber vermek ıstedım.ama bunada ınanmazsanız sız bılırsınız.detayları ogrendıgım an sıteye yazcam.ayyy cok mutlu oldum

Acemi Cadi Hastasi
09-27-2007, 09:23 PM
savirsizlikla bekliyorum

mervem_ece
09-27-2007, 10:00 PM
Yönetici mervoshhh arkadaş haklı fan buluşması oldu hatta benim kuzen gitti ve bol bol da resim çekmiş mervoshhh'a boşuna kızdınız kendisi doğru söyledi hatta fan buluşmasında Merve abla "mervebolugurfan mı öyle bir sitede biri Merve abla fan buluşması yapıyor demiş inanamamışlar" dedi ve güldü ayrıca şimdide doğru söylüyo Merve abla yeni teklifler almış ve değerlendiriyormuş ve en kısa zamanda bir diziye başlıyacakmış.. Bu fan buluşması Merve ablanın üye olduğu sitede planlanmış Merve abla düşünmüş ve evet çok iyi bir fikir demiş ve yeri, saati söylemiş buluşmuşlar Merve abla hatta saçına kakül kestirmiş yeni dizi için ayşegül'den farklı olsun diye ayrıca benim kuzen msn adresinide almış Merve ablanın fan buluşmasından yani o sitede Merve abla gerçektir hatta fan buluşmasında Merve abla "inanmayan inanmasın onları inandırmak zorunda değilim" demiş.. Merve ablanın msndeki adı "mervosh" muş ay ne tatlı değil mi??

mervoshhh
09-27-2007, 10:06 PM
cok saol mervem-ece destekedıgın ıcın.gercektende dogru soyluyorum sende oyle.ama ınanmıolar.haberlerı yok en azından bız soylıyelım dıyoruz yalancı oluyoruz.neyse insallah artık oyle olmıcak

mervem_ece
09-27-2007, 10:08 PM
http://img221.imageshack.us/img221/3956/mrvblrfnblmas143tl0hu4.jpg hatta buda Merve ablanın üye olduğu sitedeki profil resimi fan buluşmasından çekmiş çok güzel değil mi Merve abla kakül kestirmiş??

mervem_ece
09-27-2007, 10:24 PM
cok saol mervem-ece destekedıgın ıcın.gercektende dogru soyluyorum sende oyle.ama ınanmıolar.haberlerı yok en azından bız soylıyelım dıyoruz yalancı oluyoruz.neyse insallah artık oyle olmıcak

Önemli değil canım biz doğruyu söylüyoruz inanıp inanmamak senin dediğin gibi onlara kalmış birşey evet birde yalancı durumuna düştün fotoda koydum yani kanıt var işte hala inanmıyorsanız siz bilirsiniz.. Merve abla o siteye üyedir biz fanlarının ona bu kadar ilgi gösterdiğimiz için böyle en fazla 10 kişilik bir buluşma yapmak istemiş ve bunu bildirmiş sizce gerçek olmasa niye böyle birşey planlasın ve resimler var daha nasıl bir kanıt olsun yani ayrıca kuzenim sormuş Acemi Cadı niye bitti diye Merve abla "kanal izleyici sayımız çok olmadığı için bize masrafları kısın dedi bizde kıstık kıstık ama artık kısacak birşey kalmamıştı böyle bir final ile diziyi bitirmek zorunda kaldık" demiş.. bu da niye bittiğinin açıklaması ;)

merve-betull
09-28-2007, 09:43 AM
yaa hangi site.yani diziye mi başlıyomuş oleyy.

merve-betull
09-28-2007, 09:52 AM
http://img221.imageshack.us/img221/3956/mrvblrfnblmas143tl0hu4.jpg hatta buda Merve ablanın üye olduğu sitedeki profil resimi fan buluşmasından çekmiş çok güzel değil mi Merve abla kakül kestirmiş??

merve ablanın zaten kahkülü vardı

SeDaNuR_2
09-28-2007, 12:47 PM
paylaşım için sağol

fenriz_werve
09-28-2007, 02:45 PM
Bu ne biçim konu böyle...hiçbir kurala uyulmamış...türkçeye dikkat edilmemiş,ardarda mesaj çekilmiş,konunun kaynağı belirtilmemiş...konuyu kilitliyorum...daha dikkatli olun konu açarken...