PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : acemi cadı final bölümü:(:(

kübra__merve
09-20-2007, 02:24 PM
arkadaşlar acemi cadı son olarak final bölümüyle ekranlara gelecek ne yapacağız dizi bitiyor artık bi acemi cadımız olmıycak ekranlarda buna karşı onlemler almalıyız kanıt derseniz buyrun
24. Bölüm Özeti
Ayşekıl sonunda Ayşegül ile yer değiştirmeyi başarır. Düştüğü tuzak karşısında Ayşegül şoktadır.Eğer Ayşekıl öbür tarafta yaşamaktan kendi rızası ile vazgeçmezse Ayşegül ömür boyu Sihirli dünyada yaşayacaktır.Ayşekıl kıllıklarını önce Selda ve Melda üzerine dener.Amacı hayatı onlara zehir etmektir.Fakat Kıllıklarına başlayan Ayşekıl’ı bir sürpriz beklemektedir.Okulda ise işler iyice karışır.Toygar ve Tuğçe, Selim ile Ayşegül’ü ayırmak için çok sinsi bir plan yaparlar.Üstelik bu kez başaramaya çok yaklaşmışlardır.Selda ve Melda’nın üst üste yaptıkları sihirler nedeniyle ise Dilaver’in ayarı iyice bozulmuştur.Duman Dünya’yı feth etmek için Selim’i kullanmaya devam eder ve aklını iyice bulandırmayı başarır.
21 Eylül Cuma 20:00 – Final(işte burda final diyor)
adreste http://www.startv.com.tr/DiziDetay.aspx?DiziID=23 bu arkadaşlar bu yüzden bişiler yapmalıyız acilen:(:(bu arada nereye ekliycemi bilemedim bu biraz duyuruya kaçtığı için buraya ekledim yanlış eklediysem kusura bakmayınn

acemi..cadı..sibel
09-20-2007, 03:10 PM
olamaz ya olamaz olamaz olamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz :aglayan:

mervebolugur01
09-20-2007, 03:32 PM
ewet bende gördüm

ezgi_merve
09-20-2007, 03:33 PM
gerçekten bitiyor ama sonunun böle mutsuz bi biçimde bitmesi çok kötü :( :(

SeDaNuR_2
09-20-2007, 03:38 PM
tüh be televizyonda bir tane düzgün dizi vardı oda bitiyo

@ylin
09-20-2007, 04:50 PM
Offffffffffffff

kübra__merve
09-20-2007, 05:22 PM
arkadaşlar napıcaz bu üzücü bir durum:S:S:(:(

ezgi_merve
09-20-2007, 05:58 PM
bencede çok üzücü ama bizde bişey yapamayız ki onların kararı demekki :(

acemica_irem
09-20-2007, 06:17 PM
Keşke bitmese

acemi..cadı..sibel
09-20-2007, 06:19 PM
keşkeeeeeeeeeeeeee

merfe_eliff
09-20-2007, 06:39 PM
arkadaslar biz bu konuda birsey yapamayiz ki biraz gereksiz olmus

merve/irem
09-20-2007, 07:00 PM
arkadaslar biz bu konuda birsey yapamayiz ki biraz gereksiz olmus

katılıyorum

M3LİS_5
09-20-2007, 07:02 PM
evet bizim yapabileceğimiz birşey yok..

merve_fulya
09-20-2007, 07:41 PM
ya evt bnde çok mutsuzum keşke star tv ye geçmeseydi kanal d de kalsaydı belki ozamn bitmezdi doğruyu söylemek gerekirse bn hep kanal d deki bölümleri seviyodum star a geçince biraz bozuldu ama çok üzüldüm keşke bitmeseee

fenriz_werve
09-20-2007, 08:13 PM
Evet arkadaşlarında dediği gibi bizim yapabileceğimiz birşey yok...haber verdiğin için çok sağol kübra_merve...

kübra__merve
09-21-2007, 12:52 PM
ya arkadaşlar sadece ben bunu duyurmak istedim hı bu arada eğer bişi yapabilirsek diye onuda ekledim ama asıl amacım bugün final bölümünün yayınlanacağını belirtmekti...

#£C£M#
09-21-2007, 02:04 PM
bitemez off ağlıyorum şu anda

cemre_merve
09-21-2007, 03:39 PM
dün gece ağlamaktan ateşim çıktı okula gitmedim şimdide çok kötüyüm odama o resimlere bakmaya giremiyorum

acemineslii
09-21-2007, 05:41 PM
hayır olamaz ya :'(

güney
09-21-2007, 07:47 PM
arkadaşlar bende izledim Acemi Cadı nın fragmanını bitiyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ama arkadaşlar herşeye rağmen üzülmemeliyiz ben eminim Merve Boluğur başks bir diziyle tekrara ekranlarda olacaktır...

dangerece
09-21-2007, 09:38 PM
Her güzel şeyin bir bir sonu vardır..Demek ki bizim sonumuzda bu akşam bitti

£ylül***Merve
09-21-2007, 10:08 PM
ya ewet ya çoook kötüüüüüüü acemi cadı bitemezzzzzzzzzzzzzzzz:offff: ya nasıl bitti gördünüz bu haksızlıkkkkk şimdi ağlıcam ya offff inanmıyorum ya şu an dağılmış haldeyim bari selimle ayşegülün arası güzel bitseydiiiiiiiiiiiiiiiiiii

acemi prens
09-21-2007, 10:49 PM
bu nasıl bi final hiç bi şey anlaşılşmadı bide ayşeğülün - hele siz bide haftaya görün- dediği bi konuşması vardı yanlış hatırlamıyosam kafalr ii ce karıştı ne demek şimdi buu???

merve_bilge
09-21-2007, 10:53 PM
[QUOTE=merve_bilge;84475]Sinir oldum arkadaşlar.Bula bula Acemi Cadı yı buldular.Bunedir böle yav.Selena ney peki Kurtlar vadisi pusuya ne demeli,zelihanın gözleri felan.Hatta foxta bile terbiyesiz ama genel izleyiciye ait bir program var bunlar ne ya.Hay ben bu rütüğün.Pardon arkadaşlar çok sinirliyim o rtük üyelerini elime verseler parçalıycak gibiyim.İlk bölümden kalkan diziler bile var.Oh ne güzl ay hadi gel şekerim program kaldıralım.Arkadalar 7-8-9-10-11-12 ler bile kutlar vadisini izlio.Neymiş efendim sonra niye böyle katiller kendini bişey sanan mafyalar çıkmış mış.Rtüğün sudan sebepten sanki keyif için kaldırırmış gibi yaptığı kaldırdığı diziler bi yana terbiyesiz silahlı hatta kaldırılan dizinin bil tıpa tıp aynısı olupta sezon finallerine girip çıkan selanaymış gaytmış guytmu durrken daa çok katil kendini sihirli sanıpta burdan uçarım şurdan kaçarım diip kendini camdan serbest bıraka ölen salaklar çok olur.Ayrıca bu dizilerin kaldırılması gerekmiyor.İnsanlar çocuklarına sahip çıkamıyorsa bizene yav aaaa.İnsanlar 1 sahne için bile 5 saat uğraşo.Neden mi rtükmüdür ndir şöle olmuş böle olmuş diipte okadr emeğin kalpin ortaya konulduu bu dizileri kadırsın die.Elbette seyirci beyensin die ama nerde bizim içimizden bazı insanlarda o zihniyet....Buarada ben aslında merveci_bilgeyim ayrıca bu sözlerimden onca oyuncunun emeğine yapılan ihanete itiraz ettiğim için ceza alacaksamda buna hazırım):

acemi prens
09-21-2007, 10:55 PM
ben rtükle ilgil bi şey duymamıştımm konuyu açar msın biraz

merve_bilge
09-21-2007, 11:10 PM
EVET CANIM O LAF ASLINDA BENİ ÜMİTLENDİRDİ BİTMİCEKMİ FELAN DEDİM AMA MLESEF Bİ EFSANE BİTTİ ARKA PLAN ÇOK HOŞTU VEDA EDİYORLAR DİE PSTA KESİYOLARDI BENİMMELEĞİM ÇOK GÜZEL OLMUŞTU AMA NAPALIM KALDIRDILAR İŞTE.YOKSA PROJE 58 BÖLÜMLÜK BİŞİY DİİLDİ YAKLAŞIK 200 BÖLÜM FELAN ÇEKİLCEKTİ AMA İŞTE OLMADI HA BU ARADA CABNIM SANIRIM BLMİYORSUN.yETKİLER RTÜK TE KALDIRA BİLME YETKİLERİ VAR O YÜZDEN BENCE OLAR SUÇLU..

acemi prens
09-21-2007, 11:17 PM
ya ben sadece reytingler yüzünden kaldırıldı die biliyomm senin yazdıklarından da kötü örnek oluoy die kaldırıyolar anlamını çıkardım (yanlış olabilir tabii)

fenriz_werve
09-22-2007, 07:44 AM
Merve_bilge sen veya bir başkası rtüğü eleştirme hakkına sahip değiliz...rtük keyfinden mi kaldırıyor programları çocukların psikolojisi bozuluyor bazı dizilerle,bunların canlı örneklerini haberlerde görüyoruz...konuyu daha fazla uzatmayalım lütfen...

kübra__merve
09-22-2007, 09:12 AM
evet arkadaşlar iş işten geçti ve dizi bitti:(:(

Seqo
09-22-2007, 10:21 AM
Arkadaşlar hepimiz üzgünüz ama her dizinin bir sonu vardır. ;)
Acemi Cadıda 30 yıl sürecek değil heralde! Güzel bir diziydi geçti ve bitti.Hepimizin gönüllerinde birinciydi ve bitti ama bitti sonuçta.Ayrıca eğer rtük kaldırsaydı kesinlikle son bölümüne yayınlamazdı direk çalışmalar biter ve bölüm yayınlanmazdı.Anlaşılıyorki dizi ekibi artık dizinin bitmesini istedi yani senarist. Umarım hepiniz bir şeyler anlamışsınıdır. ;) Herşeyin bir sonu var arkadaşlar =)

[Ayrıca şimdi aklıma geldi sizleri teselli nedeniyle acemi cadı için bir yarışma düzenleyeceğiz.Umarım hepiniz katılırsınız. Bugün yarışma başlayacaktır :)!]

almiş
09-22-2007, 02:03 PM
evet.seqo haklı.bitti.ama merve boluğur u inşallah başka çalışmalarda da göreceğiz.

Seqo
09-22-2007, 03:32 PM
İnşallah (=

merve_boluğur_ela
09-22-2007, 06:26 PM
hiç birşey YAPACAĞIMIZZ O AKŞAMM SEYREDEMEDİM.. ÇOK ÜZÜĞÜNÜM..

merve/irem
09-23-2007, 08:29 AM
ben izledim keşke bitmeseydi ama acemi cadı yarıda bitmiş gibi geldi çünkü para kasasına noldu ceren filmi çekebilcek mi bunların cevabını göremedim dizide

fenriz_werve
09-23-2007, 09:08 AM
Evet o kadar soru varki ardından bıraktığı dizinin...bunlar cevaplanmadan bitmesi çok anlamsız geliyor bana...

showman
09-23-2007, 10:36 AM
sanki haftaya yeni bölmü olacakmış gibi geliyor bana.

mervecii_bilge
09-23-2007, 12:01 PM
sanki haftaya yeni bölmü olacakmış gibi geliyor bana.Keşke öyle olsa ama kendimizi alıştırmalıyız bir efsane bitti.İnşallah hepsini tek tek değil başka bir projede hep birlikte çalıştıklarını görürüz çünkü bu ekip süper dağıldığında inanın yani mervem bile olsatad alacağımı sanmıyorum hala çok üzgün ve kızgınım.

Seqo
09-23-2007, 02:26 PM
Arkadaşlar çok uzuyacak gibi mevzu evet dizi bitti.Herşeyin bir sonu vardır.Ama heralde yas tutmaya gerek yok [söz gelimi] :).Hepimiz üzgünüz çünkü Merve Boluğur'u görebiliyorduk.Şimdi ise yeni projelerle karşımızda olur inşallah =).

Konu kilit!