PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Birkaç yeni bölüm

cyda_mRw
03-14-2007, 07:21 PM
birkaç tane yeni bölüm daha açılsa nasıl olur? örneğin:
Klüpler(klüp açıp üye olmak için),Raptiye(site tanıtımları için),Müzik Odası(müzik hakkında konuşmak için)

gizli
03-14-2007, 07:26 PM
fena fikir deil ama onu yöneticiye sormak lazım :)

Yönetici
03-14-2007, 09:23 PM
Arkadaşlar önerileriniz ve ilginiz için çok teşekkürler fakat;
Bu site Merve Boluğur hayranlarını bir araya getirmek için kurulmuş bir web sitesi ve hiçbir çıkar sağlamadan yolumuzda güzel adımlarla ilerliyoruz.
Yani diyeceğim forumda daha çok Merve Boluğur ve Acemi Cadı dizisi üzerine kategori önerileri bekliyorum.stediğiniz bölümler nerdeyse tüm forumlarda bulunmaktadır.Sonuçta burada da eğlenmek konuşmak hakkımız ama dediğim gibi bizler birer Merve Boluğur hayranıyız.İstediğiniz bölümleri ana bölüm olarak değilde belki ufak bir bölümde herşeyi konuşabilmemiz için bir bölüm olabilir.

İlginize teşekkür ederim hepinize iyi eğlenceler.

:)uki
03-20-2007, 02:36 PM
yönetici bey size bişi sorucam peki biz merveye mesaj yazmak istiyoz diyelim yazdık mesajlar ona ulaşabilicekmi

Yönetici
03-20-2007, 08:06 PM
yönetici bey size bişi sorucam peki biz merveye mesaj yazmak istiyoz diyelim yazdık mesajlar ona ulaşabilicekmi

Merve Boluğur ile şuana kadar görüşmedim.Keşke görüşme imkanım olsada siteye davet etsem yazdığınız mesajlara zamanı oldukça cevap verse.Resmi siteside olmadığı için onunla iletişim kurabileceğim bir yer.
Kanal D ile iletişim kurdum telefon numarası yolladılar umarım bu şekilde ulaşabilirim :)

merve_acemi_cadı
03-23-2007, 12:08 PM
bu arada yönetici kaç yaşınızdasınız ve kız mısınz oksa erkek misiniz???????????****

Yönetici
03-23-2007, 01:08 PM
bu arada yönetici kaç yaşınızdasınız ve kız mısınz oksa erkek misiniz???????????****

Merhaba,
Erkeğim ama yaş ve diğer bilgileri veremem :) Versemde birşey olmaz ama şimdilik bu kadar yeter :)

dragon
03-26-2007, 10:50 PM
aslında üyelerin sohbet ediceği bir oda olsa iyi olur

Yönetici
03-28-2007, 07:35 PM
zaten ona benzeyen bir yer varya tanışın-kaynaşın bölümü