PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bo derek küresel ısınma için bilinçlendirmeye geliyor

fenriz_werve
08-25-2007, 09:18 AM
Hollywood'un eski starlarından Bo Derek, Galapagos Forever Derneği'nin yemeğine katılmak için İstanbul'a geliyor.

Galapagos Adaları'ndaki canlı türleri ve soylarının devamına dikkat çekmek için kurulan Galapagos Forever Derneği'nin İstanbul'daki yemeğine Hollywood'un eski starlarından Bo Derek de katılacak.Türkiye'nin Ekvador Fahri Başkonsolosu Fadi Nahas'ın Ulus 29'da verdiği yemeğe katılmak için bugün İstanbul'a gelecek olan Bo Derek, yarın ülkesine geri dönecek.

Aynı zamanda ABD Dışişleri Bakanlığı Özel Temsilcisi olan Derek, Türkiye'nin Ekvador Fahri Başkonsolosu Fadi Nahas ve eski Ekvador Ticaret Bakanı Ivonne Baki ile medyanın karşısına geçecek.Ünlü yıldız küresel ısınma , çevre sorunları ve bazı canlı türlerinin yok olmasıyla ilgili konular hakkındaki sorulara yanıt verecek.
Alıntıdır...

fenriz_werve
08-26-2007, 10:49 AM
Türkiyeye gelmekle şeref verdi yani bizim sanatçılarada örnek olur belki...neden yorum yazmıyorsunuz arkadaşlar ben ardarda mesaj çekmek zorunda kalıyorum... :aglayan:

eda_merve:)
08-26-2007, 09:20 PM
çok güzel şeyler bunlar çok etkilendim tüm insanlara örnek olur umarım..çok sağol arkadaşım paylaştığın için bak ben yazıyorum işte..

büşraa
08-29-2007, 09:05 PM
inşallah bütün herkeze örnek olacak