PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : merve boluğur başka site için yaptım ama genede buraya koyuyorum

merve_merve
08-17-2007, 02:48 PM
yaptığım videoytu görmek için http://www.youtube.com/watch?v=kQraHuc2WMs

fenriz_werve
08-18-2007, 07:31 AM
Çok teşekkürler süpermiş eline sağlık...

merve_dml
08-18-2007, 01:03 PM
sağol.

merve_merve
08-18-2007, 02:20 PM
teşekkürler

M3LİS_5
08-21-2007, 08:17 PM
iyi de burası merve boluğur video galeri değil ki..

merve_merve
08-21-2007, 10:32 PM
iyi de burası merve boluğur video galeri değil ki..
Niye İzleiyosun Sen Benim Videolarımı O Zaman İzlee Sana İhtiyacım Yok Yorum Yazan Yazabilir Yerini Bende Biliyorum Sen Kendini Mod. Sanıyosun Heralde
Yorum Yazma Videolarımı Slide'larıma İstemezz

dangerece
08-22-2007, 06:48 PM
Canım arkadaşımız birşey dememişki sadece doğruyu söylemiş....Burası Merve Boluğur Video Galerisi değil....Bu konunun taşınması lazım

mervecii_bilge
08-23-2007, 10:07 AM
Sen benim imzamı nasıkl kullanırsın aa yeter ya ben o resmi 1 saat boyunca siz orda burda kullanın diye yapmadım bundan sonra görürsünüz hiç bir resmimi alamayacaksınız en ortasına ismimi yazacağm bunedir böle ya biri blogunda dieri videosunda kullanır.Rahatsız oluyorum ya kullan mayın imzalarımı herkez için genel birşey olursa ne ala ama benim yaptığım resimleri almayın hiç değilse birizin alın bune cüret ya.Ayrıca diğer arkadaşlara katılıyorum M3LİS_5 birşey dememişki.Çoğu kişi bu hatayı yapıyor acemi cadı video geleriye Merve Boluğur videoları foto galeriyede Merve Boluğur fotoları koyuyorlar dikkatli olun sırf bu yüzden bile konuyu kilitleye bilirler canım tammamı?

merve_merve
08-23-2007, 11:45 PM
Canım arkadaşımız birşey dememişki sadece doğruyu söylemiş....Burası Merve Boluğur Video Galerisi değil....Bu konunun taşınması lazım
Doğru merve boluğur acemi cadıda değil Farkındamısınız bi kaç kişi daha buraya merve boluğur için koymuş bitek bana söylüyosunuz

Sen benim imzamı nasıkl kullanırsın aa yeter ya ben o resmi 1 saat boyunca siz orda burda kullanın diye yapmadım bundan sonra görürsünüz hiç bir resmimi alamayacaksınız en ortasına ismimi yazacağm bunedir böle ya biri blogunda dieri videosunda kullanır.Rahatsız oluyorum ya kullan mayın imzalarımı herkez için genel birşey olursa ne ala ama benim yaptığım resimleri almayın hiç değilse birizin alın bune cüret ya.Ayrıca diğer arkadaşlara katılıyorum M3LİS_5 birşey dememişki.Çoğu kişi bu hatayı yapıyor acemi cadı video geleriye Merve Boluğur videoları foto galeriyede Merve Boluğur fotoları koyuyorlar dikkatli olun sırf bu yüzden bile konuyu kilitleye bilirler canım tammamı?
Sana gelince canım Ben burdan senin resmini almadım çünkü ben bunu başka siteye yaptım vede orayada koydum niye yaptımı orda herkes bilişyo sitenin fotoğraflarından yaptğım videoydu ismi yani ben burdan almadım bi kaç fotoğraflarının üzerinde HEP SİTENİN İSMİ YAZIYODU bi kaç resmi aldım ama bu videoda Senin avatarından veya imzandan alınan bi resim yok demekki bu siteyede üye olan kişiler senden alıp siteye koymuşlar o kadarını ben bilemem beni ilgilendirmiyo o yüzden suçlusu ben değilim

Vede Lütfen Beğenmeyenler Bana Buraya Koymasaydın Gibi Laflar Etmek İsteyenler Buraya Yazmasınlar Çünkü Ben bunu yapana kadar çok uğraştım elektirik gitti ekran dondu resimleri zor buldum ve sonradan bana bu laflar gibi şeyleri söylemeyin söyliyicekseniz admine söyleyin kilitlesin sizde yorum yazmayın nolursunuzz

hazal ışın
08-24-2007, 09:34 AM
çok güzel yapsışsın ellerine sağlık

dangerece
08-24-2007, 10:33 AM
merve_merve ben sadece seni uyarmıyorum herkesi uyarıyorum.....Diğer Merve boluğur slide ve videolarını koyanların sayfasına gir...Ve bak bakalım ben hepsine ne yazmışım?Bu sadece sana özel bir davranış değil....Herkes kurallara uymak zorunda....Ve ben arkadaş,moderatör demeden herkesi kurallara duymadıklarında uyarıyorum....

avrilci
08-24-2007, 05:31 PM
saol çok güzel

merve_merve
08-26-2007, 01:12 AM
merve_merve ben sadece seni uyarmıyorum herkesi uyarıyorum.....Diğer Merve boluğur slide ve videolarını koyanların sayfasına gir...Ve bak bakalım ben hepsine ne yazmışım?Bu sadece sana özel bir davranış değil....Herkes kurallara uymak zorunda....Ve ben arkadaş,moderatör demeden herkesi kurallara duymadıklarında uyarıyorum....
iyi zaten merve boluğur acemi cadı bölümünde değil acemi cadıa oynamıyo merve boluğurda o dizide oynuyo acemi cadıya isteyenler koyarrrr
saol çok güzel
Sende çok sağol canım

eda_merve:)
08-31-2007, 06:13 PM
çok teşekkürler merve_merve..

yeşil_melek
08-31-2007, 07:57 PM
ÇOK TEŞEKKÜRLER

merve_merve
09-01-2007, 02:25 AM
bşey değil beğendiğiniz için Sağolun

merve_nihal