müjgan
08-12-2007, 10:08 PM
GERÇEK AŞKK YARIŞMASI
ferit : Sevgili seyirciler gerçek aşk yarışmasına hoş geldiniz şimdi alkışlarınızla ilk seçicimizi çağırıyorum AYŞEGÜÜLL..
(Ayşegül gelir)
Ferit : Oturabilirsin canım evet hoşgeldin yavrum
Ayşegül:Hoşbulduk
Ferit :Selimlerimize bi merhaba de
Ayşgül:Selimlere mi?
Ferit :Evet yavrum arabanın arkasında üç tane selim var..ancak bunlardan birtanesi gerçek selim..ve sen o selimi buldun buldun Bulamadın wırak wırag wırag yumurtam sıcak inanmazsan gelde bak..
Ayşgül:İYide ferit enişte sen kurbağa sesi yaptın tavuk şarkısı söylüosn
Ferit :Tamam canım detayhlarda kaybolmayalım..sen selimlerine bir merhaba de
Ayşgül:Tamam.Merhaba 1.selim
1.Selim:Merhaba
Ayşgül: Merhaba 2.selim
2.Selim:Nbr?
Ayşgül: iyi merhaba 3.Selim
3.selim:Hoşgeldin Ayşegül...
Ferit :Kızım bırak bu 3.selim padişah numaralarını hiç girmeyelim..Tek soru sorma hakkın var..
Ayşgül:Tek soru
Ferit :Evet tek soru 5 saniye süren var ve süren başladı..
-Eee
-3 4 5 süren doldu canım ben soruyorm
-Ne çabuk..
Ferit :Evet beyler selimler duyabiliyomusuz beni
1.Selim:Evet..
Ferit :Güzel en sevdiğiniz üçgen..?
Ayşgül:Üçgen mi?..
Ferit :Tamam yavrum süren doldu sen sormadın ben sordum..Bu kadar basit bu cevaplara göre selimi buldun buldun bulamadın..
Ayşgül:Hıı biliyorm gıt gıt gıdak yumurtam sıcak inanmaszan gelde bak...Tamam tamam evet arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorm
1.Selim:Dik üçgen.Çünkü hayatım boyunca hep başımı dik tuttum...O yüzden dik üçgen..
Ferit:Enteresan alkışşş..
Ayşegül: Bir saniye
2.Selim: Geniş açılı üçgen..hem benim çevrem çok geniştir bütün ünlüleri tanırım
Ferit:Enteresaan..
(Ayşegül Eh dergibi bi işaret yapar..)
3.Selim: Eş kenar üçgen çünkü nerden bakarsan bak kenarları eşittir benimde biraz simetri hastalığım var gailba..o yüzden eşkenar üçgen
Ayşegül: Hıı evet evet buldum buldum 3.selim çünkü benim selimimin simetri hastalıhı var..
Ferit: Çak kızım bildiin..bravo doğru..büyük bi alkışş..evet Ayşegül hanımı tebrik ediyorz sayın seyirciler dostluk kazandı dostluk çok önemlidir gerçek bir aşk ancak gerçek bir dostlukla mümkün olabilir..bÖyle yaşanabilir alkışlarla Ayşegül'ü uğurluyoruz.
Ayşegül: Hahaha..
Ferit : Enteresan..
ferit : Sevgili seyirciler gerçek aşk yarışmasına hoş geldiniz şimdi alkışlarınızla ilk seçicimizi çağırıyorum AYŞEGÜÜLL..
(Ayşegül gelir)
Ferit : Oturabilirsin canım evet hoşgeldin yavrum
Ayşegül:Hoşbulduk
Ferit :Selimlerimize bi merhaba de
Ayşgül:Selimlere mi?
Ferit :Evet yavrum arabanın arkasında üç tane selim var..ancak bunlardan birtanesi gerçek selim..ve sen o selimi buldun buldun Bulamadın wırak wırag wırag yumurtam sıcak inanmazsan gelde bak..
Ayşgül:İYide ferit enişte sen kurbağa sesi yaptın tavuk şarkısı söylüosn
Ferit :Tamam canım detayhlarda kaybolmayalım..sen selimlerine bir merhaba de
Ayşgül:Tamam.Merhaba 1.selim
1.Selim:Merhaba
Ayşgül: Merhaba 2.selim
2.Selim:Nbr?
Ayşgül: iyi merhaba 3.Selim
3.selim:Hoşgeldin Ayşegül...
Ferit :Kızım bırak bu 3.selim padişah numaralarını hiç girmeyelim..Tek soru sorma hakkın var..
Ayşgül:Tek soru
Ferit :Evet tek soru 5 saniye süren var ve süren başladı..
-Eee
-3 4 5 süren doldu canım ben soruyorm
-Ne çabuk..
Ferit :Evet beyler selimler duyabiliyomusuz beni
1.Selim:Evet..
Ferit :Güzel en sevdiğiniz üçgen..?
Ayşgül:Üçgen mi?..
Ferit :Tamam yavrum süren doldu sen sormadın ben sordum..Bu kadar basit bu cevaplara göre selimi buldun buldun bulamadın..
Ayşgül:Hıı biliyorm gıt gıt gıdak yumurtam sıcak inanmaszan gelde bak...Tamam tamam evet arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorm
1.Selim:Dik üçgen.Çünkü hayatım boyunca hep başımı dik tuttum...O yüzden dik üçgen..
Ferit:Enteresan alkışşş..
Ayşegül: Bir saniye
2.Selim: Geniş açılı üçgen..hem benim çevrem çok geniştir bütün ünlüleri tanırım
Ferit:Enteresaan..
(Ayşegül Eh dergibi bi işaret yapar..)
3.Selim: Eş kenar üçgen çünkü nerden bakarsan bak kenarları eşittir benimde biraz simetri hastalığım var gailba..o yüzden eşkenar üçgen
Ayşegül: Hıı evet evet buldum buldum 3.selim çünkü benim selimimin simetri hastalıhı var..
Ferit: Çak kızım bildiin..bravo doğru..büyük bi alkışş..evet Ayşegül hanımı tebrik ediyorz sayın seyirciler dostluk kazandı dostluk çok önemlidir gerçek bir aşk ancak gerçek bir dostlukla mümkün olabilir..bÖyle yaşanabilir alkışlarla Ayşegül'ü uğurluyoruz.
Ayşegül: Hahaha..
Ferit : Enteresan..