iklim
08-08-2007, 05:50 PM
Selda:Baksana ya bu bluz beni şişman mı gösterdi??
Duman:Eh,azıcık gösterdi...
Selda:Ya meldanın kıyafetleri bana olurdu,n'oldu??
(Melda mutfaktan gelirr...)
Melda:Al işte.Yakaladım seniii,artık hiç bir yere kaçamazsın!!
Selda:Kaçamam.Çünkü,bu kıyafetle hiç bir yere sığamam
Melda:Benden izinsiz giyme diye bütün giysilerime elemterefiş-izinsiz giyersen şiş sihri yaptım
Selda:Neeee
Duman:Üzülme selda en azından bacakların ince gösteriyo
Selda:Ahh,aman bırak..! yardım ette çıkarıyım şunuu........aahhaahh inanmyorm bluzumada bulaşmışş
Melda:Hiiiç uğraşma daha bir saat böylesin
Selda:Melda hanım,zaten hiçbir zaman paylaşmayı öğrenemediniz!! Sen varr ya senn.........
(Ayşegül merdivenden gelirrr)
Ayşegül:Aaaa n'oldu bunlara??
Duman:Bluz yüzünden ayşegülcüm
Ayşegül:Aaaa ne güzel bluz dur bir deniyim
Duman:Aman dur.Bir izin alsaydın Melda Halandan..
Ayşegül:Amaaan boşver,bişi olmazzz
Duman:Aahahah görürsün şimdi(sessizce)
Ayşegül:Bak ne güzel oldu üstüme......n'oluyo bana yaaaa..Melda hala Selda hala imdaaaaat!!
(Selda ve Melda mutfaktan gelirr)
Selda:Ahah sende mi düştün bu hain halanın tuzağına??
Ayşegül:Ya ben bu kıyafetle nasıl okula gidicem,Ya bizim evde niye normal bir elbise yok?? hatta bizim evde niye normal bir insan yokk??
Selda:Gel canım gell sarılıyım ben sana----(Sarılırken ikiside şiş olduğu için çarpışır ve gülerler:D)
Melda:Ayy tmm,tmm bırakın zevzekliği....Yarın kuzenimiz berille kızı berrak misafirliğe geliyorlar o yüzden mutlaka evde olmanız gerek!!
Selda:Yha kırk yılda bir gelirler oda yarın oldu..
Ayşegül:En son ne zaman gelmişlerdi??
Melda:40 yıl önce:D
Selda:40 yıl dediysem gerçek 40 yılda bir gelirler
Melda:Oda tam yarın
Selda:Evet ya hayatta göreceğin en ukala kadın.Birde zengin koca bulmuş bu...Sabahtan akşama kadar lak-lak kafamızı şişirdi...
Melda:Ee napalım??40 yılda bir geliyorlar artık katlanıcaz,sonuçta akrabalık var aramızda
Ayşegül:Peki ben şimdi bu durumda nasıl okula gidicem?
Selda:Ayy bir saat geç gidiceksin canımm.Gel gell(Ayşegül ve Selda yine çarpışmaya başlarlar ve gülerlerr)
umarım beyenirsiniz..........
Duman:Eh,azıcık gösterdi...
Selda:Ya meldanın kıyafetleri bana olurdu,n'oldu??
(Melda mutfaktan gelirr...)
Melda:Al işte.Yakaladım seniii,artık hiç bir yere kaçamazsın!!
Selda:Kaçamam.Çünkü,bu kıyafetle hiç bir yere sığamam
Melda:Benden izinsiz giyme diye bütün giysilerime elemterefiş-izinsiz giyersen şiş sihri yaptım
Selda:Neeee
Duman:Üzülme selda en azından bacakların ince gösteriyo
Selda:Ahh,aman bırak..! yardım ette çıkarıyım şunuu........aahhaahh inanmyorm bluzumada bulaşmışş
Melda:Hiiiç uğraşma daha bir saat böylesin
Selda:Melda hanım,zaten hiçbir zaman paylaşmayı öğrenemediniz!! Sen varr ya senn.........
(Ayşegül merdivenden gelirrr)
Ayşegül:Aaaa n'oldu bunlara??
Duman:Bluz yüzünden ayşegülcüm
Ayşegül:Aaaa ne güzel bluz dur bir deniyim
Duman:Aman dur.Bir izin alsaydın Melda Halandan..
Ayşegül:Amaaan boşver,bişi olmazzz
Duman:Aahahah görürsün şimdi(sessizce)
Ayşegül:Bak ne güzel oldu üstüme......n'oluyo bana yaaaa..Melda hala Selda hala imdaaaaat!!
(Selda ve Melda mutfaktan gelirr)
Selda:Ahah sende mi düştün bu hain halanın tuzağına??
Ayşegül:Ya ben bu kıyafetle nasıl okula gidicem,Ya bizim evde niye normal bir elbise yok?? hatta bizim evde niye normal bir insan yokk??
Selda:Gel canım gell sarılıyım ben sana----(Sarılırken ikiside şiş olduğu için çarpışır ve gülerler:D)
Melda:Ayy tmm,tmm bırakın zevzekliği....Yarın kuzenimiz berille kızı berrak misafirliğe geliyorlar o yüzden mutlaka evde olmanız gerek!!
Selda:Yha kırk yılda bir gelirler oda yarın oldu..
Ayşegül:En son ne zaman gelmişlerdi??
Melda:40 yıl önce:D
Selda:40 yıl dediysem gerçek 40 yılda bir gelirler
Melda:Oda tam yarın
Selda:Evet ya hayatta göreceğin en ukala kadın.Birde zengin koca bulmuş bu...Sabahtan akşama kadar lak-lak kafamızı şişirdi...
Melda:Ee napalım??40 yılda bir geliyorlar artık katlanıcaz,sonuçta akrabalık var aramızda
Ayşegül:Peki ben şimdi bu durumda nasıl okula gidicem?
Selda:Ayy bir saat geç gidiceksin canımm.Gel gell(Ayşegül ve Selda yine çarpışmaya başlarlar ve gülerlerr)
umarım beyenirsiniz..........