PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 51. bölüm özeti

iklim
08-07-2007, 04:44 PM
DELİ FERİT’İN YAPTIĞI SİHİRLE SELDA BAMBAŞKA BİR KADINA DÖNÜŞÜYOR.MELDA VE AYŞEGÜL YENİ SELDA’YI GÖRÜNCE GÖZLERİNE ŞOKA GİRİYORLAR.

SICAKLARDAN BUNALAN AYŞEGÜL, OKULU VE ÖĞRENCİLERİ RAHATLATMAK İÇİN SONUÇLARINI DÜŞÜNMEDEN BİR SİHİR YAPIYOR TABİATIN DENGESİNİ BOZUYOR.

Melda ve Ayşegül Deli Ferit’in kendi zevkine göre değiştirdiği ve sonsuza kadar öyle kalacağı yeni halini merak ederler.Ancak Selda bir türlü kendini kapattığı odadan çıkmaz.Melda ve Ayşegül bunu Ferit’in onu çok çirkin birine dönüştürdüğüne yorarlar.Selda’daki tek değişiklik fiziki değildir.O artık bambaşka bir kadındır.Melda ve Ayşegül kara kara onları tanıyan herkese bu değişimi nasıl anlatacaklarını düşünürler.Okulda ise bastıran sıcaklardan herkes şikayetçidir.Yine kediye dönen Duman’ın gazına gelen Ayşegül sihirle havayı serinletmeye çalışır,yazın kar yağmasına sebeb olur. Tabiatın dengesini bozduğu için Ayşegül Deli Ferit’ten ceza alır.24 saat içinde sihir kullanmadan akrabası olmayan 5 kişiyi mutlu etmek zorundadır.Normal yollardan insanları mutlu etmenin ne kadar zor bir iş olduğunu anlayan Ayşegül işe sihir karıştırmadan duramaz ve ortalık fena karışır.

Aşkgül
08-07-2007, 05:30 PM
Sağol.

GÜLÇİN
08-07-2007, 07:27 PM
ya iklimcim sağol da bu konu zaten var ironic tarafından gönderilmiş

fenriz_werve
08-08-2007, 07:53 AM
Evet bu konu zaten var gülçinin dediği gibi lütfen bölümü inceleyelim konu açarken...

dangerece
08-08-2007, 05:12 PM
Evet bu konu zaten var gülçinin dediği gibi lütfen bölümü inceleyelim konu açarken...

Katılıyorum

avrilci
08-12-2007, 06:41 PM
evet bu konudan vardı ama yinede saol

mervenin hayranı
08-13-2007, 03:15 PM
saol

merfe_eliff
08-16-2007, 06:17 PM

Katılıyorum

evet kesinlikle katiiyorum

SeDaNuR_2
11-19-2007, 03:51 PM
paylaşım için sağol