PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Travesti derneği ve yapılan yardım ilginç...

fenriz_werve
07-30-2007, 08:29 AM
Transeksüel geline kayınpeder desteği
Bursa'da ameliyatla kadın olan ve 10 yıldır aşk yaşadığı Mehmet Özen ile evlenerek dünya evine giren Travestileri, Transeksüelleri, Geyleri, Lezbiyenleri Koruma ve Yardımlaşma (GÖKKUŞAĞI) Derneği Başkanı Öykü Evren'in kayınpederi R.Ö.'nün, Öykü'nün ameliyatla kadın olabilmesi için 5 bin YTL kredi çektiği ortaya çıktı.
Alıntıdır...

GÜLÇİN
07-30-2007, 10:24 AM
yarabbim sen insanlara akıl ver ya paylaşımın içinde çok sağol

cenkmaniaa
07-30-2007, 09:40 PM
sonuçta o insanların kendi cinsel tercihleri ancak toplumumuz yanlış anlıyor
keşke medya bunu abartmasa

fenriz_werve
07-31-2007, 09:10 AM
Toplum yanlış anlıyor haklıda çünkü bizim örf ve adetlerimize çok karşı...

cenkmaniaa
07-31-2007, 10:27 AM
canım haklısın bizim kendi kültürümüze göre aykırı bir durum ama insanlara da 'sen böyle yapma böyle düşünme' diyemeyiz böyle dediğimiz taktirde bi isyan başlar zaten sırf kendi geleneklerimiz doğrultusunda hareket ettiğimiz için insanlar bizi yanlış anlıyor biz sadece geçmişimize sahip çıkıyoruz...

GÜLÇİN
07-31-2007, 07:15 PM
cenkmania sen nasıl fenriz_werve ye karşı cavap yazıp kendi düşüncenin arkasında duruyor ve hoşgörüyle karşılanmasını istiyorsan buda bizim fikrimiz ve bizde düşündüğümüzün arkasındayız ha sakın yanlış anlama ben niye böyle düşünüyorsun demiyorum ben sadece fikrimi söylüyorum

cenkmaniaa
07-31-2007, 07:27 PM
cenkmania sen nasıl fenriz_werve ye karşı cavap yazıp kendi düşüncenin arkasında duruyor ve hoşgörüyle karşılanmasını istiyorsan buda bizim fikrimiz ve bizde düşündüğümüzün arkasındayız ha sakın yanlış anlama ben niye böyle düşünüyorsun demiyorum ben sadece fikrimi söylüyorum

DEDİKLERİMİ BİR DAHA OKU!BAKIN ARKADAŞLAR BUNLAR YABANCI TOPLUMLARDA DOĞAL KARŞILANIYOR ÜLKEMİZ ÖRF VE ADETLERİ DOĞRULTUSUNDA HAREKET ETTİĞİ İÇİN BÖYLE İNSANALR BÜYÜK KESİM TARAFINDAN KINANIYOR!BENİM DEMEK İSTEDİĞİM BÖYLE İNSANLARI ÖLDÜRELİM Mİ NAAPALIM!HİÇ BİRŞEY YAPAMAYIZ ONLARIN KENDİ TERCİHLERİ BİZ KARIŞAMAYIZ NE DERSEK DİYELİM SANKİ BİZİM SÖZÜMÜ DİNLEYECEKLER...
LÜTFEN DEDİKLERİMİ DOĞRU DÜZGÜN OKU GÜLÇİN ARKADAŞIM...

BU ARADA ARKADAŞLAR EVET TRAVESTİLERİ BENDE SEVMİYORUM(SÜREKLİ TELEVİZYONLARDA GÖRÜYORUZ POLİSLER KOVALIYOR AHLAKSIZ İŞ YAPIYORLAR )!!!AMA BENİM BURDA KASTETTİĞİM GÖRÜŞ FARKLILIKLARINDA SAYGILI OLMAK KABA Bİ BİÇİMDE SÖYLENMEK DEĞİL!1

GÜLÇİN
07-31-2007, 07:37 PM
İYİDE asıl sen beni dediklerimi yanlış anlamışsın ben senin o yorumuna karşı cevap yazmadımki ben sadece senin fikrini hoşgörüyle karşıladığımı belirtmeye çalıştım ama yapamamışım neyse ama önemli değil sonuçta onlar ne isterlerse yapsınlar

cenkmaniaa
07-31-2007, 08:06 PM
İYİDE asıl sen beni dediklerimi yanlış anlamışsın ben senin o yorumuna karşı cevap yazmadımki ben sadece senin fikrini hoşgörüyle karşıladığımı belirtmeye çalıştım ama yapamamışım neyse ama önemli değil sonuçta onlar ne isterlerse yapsınlar

pardon gülçinciğim o zaman ben seni yanlış anladım ama ben burada kendi fikrimi değil dünyada geçerli olan görüşü söylüyorum
lütfen yanlış anlaşılmasın...