Orijinalini görmek için tıklayınız : yeni konuya cevap
neriman_merve
03-11-2007, 06:05 PM
ya ben hemen yeni konu baslatildiginda cevap falan gelmesini istiyorum ama imkansiz galiba burada 1 saatten beri bekliyorum girmedigim yer kalmadi hem yeni gonderilen mesajlarda ve mesajlarima yazilan cevaplari gosterde hic bisi cikmiyor acaba bir sorun falan mi var
Yönetici
03-11-2007, 06:27 PM
Hangi konuda bahsediyorsun?
neriman_merve
03-11-2007, 06:30 PM
benim actigim konularda falan ama simdi teker tekerde olsa konular gorunuyor
Yönetici
03-11-2007, 06:36 PM
Senin istediğin tam olarak nedir? Forumda yeni konular maille mi gelsin istiyorsun? Yoksa konularına mesaj yazılmamasından mı şikayetcisin yada yeni mesajları görememekte mi.
Sorunu tam anlatırsan daha güzel yardımcı olmaya çalışırım.
neriman_merve
03-11-2007, 06:45 PM
ben diyorumki;benim baslattigim konulara cevap falan gelmiyordu takii az onceye kdr yorumlar gec geliyordu ben bundan sikayetciydim dedim acaba bir sorun falan mi var dedim ama az once hersey duzeldi bir de ben birsey soylucem benim merve boluqur yazmamdaki amacim oraya kendisini merve boluqur die tanitmis onun icin bende uygun olsun die yazdim
Yönetici
03-11-2007, 10:47 PM
neriman_merve,şimdi sorununnu anladım.Konularına yada mesajlarına geç cevap verilmesinden şikayetçisin.Ben tüm mesajları tek tek kontrol ediyorum ve gerekli olanlara cevap yazıyorum ama her mesajada cevap yazmam yanlış olur.Sitede sorun olmamaktadır.Arada kısa kesilmeler olmaktadır ondada ben dahil kimse siteye giriş yapamaz.
Merve Boluğur sitemizde üye değildir. merve boluqur isimli üye kendisini Merve Boluğur diye kandırmaya çalışan birisidir.Ben Merve Boluğur sitemizde diyene kadar lütfen inanmayın bu tür şeylere.
gizli
03-14-2007, 07:30 PM
çok doğru
Yönetici
03-29-2007, 06:32 PM
katılıyorum çok doğru
ewrem
04-12-2007, 04:53 PM
bende katılıyorumm
..........._yeliz
04-14-2007, 11:05 PM
evet bende katılıyorum sayın yönetici ben ne zaman konu açsam kaç gün sonra cevap geliyo sinir oluyorum bide özel mesajla sen haline şükret bazı insanların konularında hiç bir cevap yok diyolar sinir oluyorum yaa
Yönetici
04-15-2007, 01:12 PM
evet bende katılıyorum sayın yönetici ben ne zaman konu açsam kaç gün sonra cevap geliyo sinir oluyorum bide özel mesajla sen haline şükret bazı insanların konularında hiç bir cevap yok diyolar sinir oluyorum yaa
Merve Boluğur bölümüne açılan konulara kısa sürede cevaplar gelmektedir.
Fakat mola bölümünü sadece sitemizde üst rütbedekiler gördüğü için o bölüme mesajlar geç gelebilir ama Merve Boluğur bölümünde yaptığınız güzel paylaşımlar her zaman karşılığını alacaktır :)
iremm
04-15-2007, 01:22 PM
katılıyoum ;)
esra_dina_merve.b
04-18-2007, 07:45 PM
slmmmm ya merve ablanin msn sini bilen varmi eger bilen varsa yalvariyorum versin yaaaa onunla konusmayi coooook istiyorum lutfen eger bilen biri varsa bana yolasin . benim msn mide isteyenler: ************
gizli
04-18-2007, 07:54 PM
ya merve boluğurun msni hakkındA birçok konu açıldı hiçbirini okumadınmı
merve boluğurun msni kimsede yok var diyenler yalan söyliyor merve boluğur niye millete msnini versinki
inanma böyle şeylere
vBulletin v3.6.9, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.