PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vatan gazetesi-billur yazgan röpörtajı

dangerece
07-17-2007, 10:28 PM
Ayşegül gibi bir kızın karşımda şansı yok!"

Acemi Cadı dizisinin antipatik kızı Tuğçe'yi oynayan Billur Yazgan güzelliğine çok güveniyor: "Çocuksu yüzümün yanında vampımda ben... İlerki yaşlarımda bunu ön plana çıkaracağım. Ayşegül gibi bir kızın karşımda asla şansı olamaz"

"Deli dolu şımarık Tuğçe olarak izliyoruz sizi.Sizinle benzeyen yönleri var mı Tuğçe'nin?"

Benimde şımarık yönlerim var ama uç seiyelerde değil...Kıskançlık huyumda vardır.Ancak o da Tuğçe'nin dozunda değil.Biri bana pas verdikten sonra Tuğçe gibi asla peşinden koşmam.Hareketli deli dolu, çok normal bir insan değilim.Çok uçuk şeyler yapabilirim. Odak noktası olmayı severim. Gözlerin üzerimde olmasından rahatsızlık duymam.

" İstediğini elde etmek için her yola başvurur musun peki?"

Evet amaçlarım vardır.Fakat hırsım yoktur.Ulaşmak isterim ama başkasını ezip onun kuyusunu kazmam."

" Oyunculuk eğitimi aldınız mı?"

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi aldım ve diksiyon dersleri almaya da devam ediyorum.Ayrıca İstanbul Üniversitesi'nde Türk Dili ve Edabiyatı bölümünde okuyorum.

" İKİ KİŞİYİ EVLENDİRDİK."

" Daha önce hangi projelerde yer almıştınız?"

Şöhret dizisinin 8. bölümünde zengin şımarık bir kızı oynamıştım. Onun haricinde 1.5 senedir S'nek TV'de " Karşı Cinsin Casusları" programında canlı yayın yapıyorum. Haftanın iki günü...

" Psikolojik danışmanlık gibi bir şey mi programdaki misyonunuz?"
Kız arkadaşlarıyla problemleri olduklarında çevremdeki erkekler " Billur ne yapayım? Bu kız neden böyle davranıyor?" dediklerinde nasıl yardımcı oluyorsam televizyonda da aynısını yapıyorum. Daha çok kanka muhabbeti, casusluk.Kızların neyi nasıl düşündükleri...

" Peki "şimdi mutluyum amacıma ulaştım" diye telefonlar geliyor mu?"

Evet. Evlenen iki çift oldu.

"Acemi Cadı'da sizce çekici gelen neydi?"İyi bir roldü cast tamamlanmıştı. Sadece bu kız kalmıştı.Ajansıma telefon geldi. Bende cazip buldum. 21 yaşındayım ve 16 yaşındaki bir kızı canlandırıyorum bu güzel bir şey. Demek ki suratım küçük gösteriyor. 2-3 sene daha bir liseliyi canlandırabilirim. Daha sonrasında ise daha olgun canlandırmalar olur.

" Ayşegül gibi bir rakibiniz olsa ona şans tanır mıydınız?"

Kesinlikle hayır.. Çünkü dişiliği kullanabilen biri olduğumu düşünüyorum.

" İnsanlar Tuğçe'yi antipatik mi buluyor yoksa seviyorlar mı?"

Çocuklar anlamıyorlar.Beni kötü zannediyorlar. Hatta geçenlerde çocuğun biri beni görün ce "hiiii' Tuğçe " diyip annesine sarıldı

"Erkek hayranlarınız çok mu?"

Evet memnunum bu durumdan. Çocuksu yüzümün yanında vampım da ben. İlerleyen aşlarda bunu daha n plana çıkaracağım.

"Erkek arkadaşınız var mı?"

Evet. Erkek arkadaş insanın haytına renk katıyor.

"Konuşmalarınızdan dizideki Selim tiplemesinin sizi çok terslediği anlaşılıyor."

O kadar sessiz ve pısırık erkek sevmem. Her şekilde arkamda olduğunu ve güvende olduğumu hissettireli.

"Hayatınıza oyunculukla mı devam etmeyi düşünüyorsunuz?"

Evet kesinlikle. Canlandırmak istediğim roller var.Rahat bir insanım o yüzden utanmam sıkılmam olmuyor
ALINTIDIR

dangerece
07-19-2007, 12:51 PM
Bence Ayşegül'ün Billur Yazgan karşısında oldukça şansı var.....

merfe_eliff
07-19-2007, 06:08 PM
bencede... yani bence billur yazgan biraz fazla kedini begenmis

dangerece
07-19-2007, 07:06 PM
katılıyorum canım

fenriz_werve
07-20-2007, 08:52 AM
Hımm... bence billur yazgan havalı bir konuşma yapmış...ama merve en iyisi...

dangerece
07-20-2007, 03:49 PM
sanada katılıyorum

büşraa
07-22-2007, 08:32 PM
havalı ve kendini çok beğenmiş bir konuşma yapmış yani merve boluğuru küçümsemiş gibi yani kendinden emin bir konuşma yapmış ama düşünelim o şu ana kadar bir sinama filminde oynadımı hayır bu kadar büyük fan clubu varmı yok artık sonucu siz tahmin edin

dangerece
07-22-2007, 09:44 PM
O Merve'nin benim karşımda şansı yok derken her rolü oynayabilirmiş....Hiç utanması sıkılması olmazmış..O manada demiş karşımda şansı olamaz demiş...Merve Boluğur biraz dizide utangaç gözüküyor ya ondan...Bu arada Billur Yazgan'ın büyük bir fan club sitesi var....Ayrıca o siteye kendide üye ;)

dragon
07-23-2007, 11:37 PM
sağol

dangerece
07-24-2007, 01:34 AM
önemli değil

nemb
07-24-2007, 04:54 PM
ee yeni konular yokmu

dangerece
07-24-2007, 07:59 PM
ee yeni konular yokmu

Efendim?Bizim eklediklerimizi beğenmiyorsan sen ekle o zaman

dangerece
08-22-2007, 09:16 PM
Yorumlara devam

ironic
08-22-2007, 10:11 PM
Billur Yazgan sonuçta terazi burcu terazi burçları öyle olur=]bende teraziyim ama bu kadar değilim:)

dangerece
08-22-2007, 10:57 PM
Yorumun için sağol

ironic
08-22-2007, 11:05 PM
Birşey değil ne demek her zaman=]

dangerece
08-22-2007, 11:14 PM
:)

evanescence
08-24-2007, 07:59 PM
ya arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum sırf bişe sölmek için sakın ordan burdan duyduğunuz msn adresleri vardır merve ve billur üstüne açılmış msn ler bunlara sakın inanmayın çünkkü ben biraz önce bi tanesiyle uğraştım billur yazganın bi tane msn sini buldm sırf dalga geçmek için çünkü biliyorum gerçek billur olmadığını onun hakkında araştımalar yaptım vede bu sitedende yardım aldım dedim işte sen eğitim gördün mü felan dedim sadece 1 soruma doğru cvp verdi diğerlerine yanlış cvp verince bende dedim sen billur deilsin die sonra buna biras sert konuştum başkalarında kandırma die sonra dayanamayıp engelledi..ama ben onun msn sini hacklicem vede ordaki herkese sölicem billur olmadığını.vede cam açtırmak istedim ayy bozuk canım felan diye
ama bakın sakın inanmayın.bu arda dangerece siz birass önce demişsini ya kendi fan sitesi var ayrıca kendide ekli diye bence o kendi deildir....o da böle milleti kandırmaya çalışan biridirr

M3LİS_5
08-25-2007, 02:11 PM
ya arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum sırf bişe sölmek için sakın ordan burdan duyduğunuz msn adresleri vardır merve ve billur üstüne açılmış msn ler bunlara sakın inanmayın çünkkü ben biraz önce bi tanesiyle uğraştım billur yazganın bi tane msn sini buldm sırf dalga geçmek için çünkü biliyorum gerçek billur olmadığını onun hakkında araştımalar yaptım vede bu sitedende yardım aldım dedim işte sen eğitim gördün mü felan dedim sadece 1 soruma doğru cvp verdi diğerlerine yanlış cvp verince bende dedim sen billur deilsin die sonra buna biras sert konuştum başkalarında kandırma die sonra dayanamayıp engelledi..ama ben onun msn sini hacklicem vede ordaki herkese sölicem billur olmadığını.vede cam açtırmak istedim ayy bozuk canım felan diye
ama bakın sakın inanmayın.bu arda dangerece siz birass önce demişsini ya kendi fan sitesi var ayrıca kendide ekli diye bence o kendi deildir....o da böle milleti kandırmaya çalışan biridirr

biz zaten bu tür şeylere inanmıyoruz ve sitemizde msn konusu açmak da kesinlikle yasak dangerecenin dediği doğru gerçekten billur yazgan o fan siteye üye imzası falan da var hem yöneticileri kimse kandıramaz.

dangerece
08-25-2007, 06:56 PM
Evet katılıyorum biz zaten böyle msn adreslerine inanmıyoruz.Neyse röpörtaja yorumlarına devam edelim

merve/irem
08-25-2007, 07:13 PM
paylaşım için sağol

dangerece
08-25-2007, 07:19 PM
Önemli değil

evanescence
08-25-2007, 09:25 PM
uff bee sizede bişe sölenmiyoo haaa....
siz ne sölerseniz söleyin (m3rv3_5) ben genede inanmıyorum billurun kendi fan sitesine üye olduğunu...

dangerece
08-25-2007, 09:38 PM
uff bee sizede bişe sölenmiyoo haaa....
siz ne sölerseniz söleyin (m3rv3_5) ben genede inanmıyorum billurun kendi fan sitesine üye olduğunu...

Türkçe'ye dikkat et...Gereksiz yere mesaj atma

merve_dml
08-25-2007, 09:55 PM
sağol.ece.

dangerece
08-26-2007, 08:20 PM
Birşey değil Damla

avrilci
08-26-2007, 11:09 PM
Bence Ayşegül'ün Billur Yazgan karşısında oldukça şansı var.....
katılıyorum

dangerece
08-27-2007, 05:04 PM
Yorum için sağol

mervem_ece
08-27-2007, 08:53 PM
Paylaşımın için çok sağol :)

almiş
08-28-2007, 07:05 PM
paylaştığın için çok sağol.ece

dangerece
09-01-2007, 12:06 PM
Birşey değil

stella_56
09-01-2007, 03:54 PM
anlamak istemediğimi anladım ayşegülü küçümsemiş bencee.Merve dhaa iyi bana göre aşkım mervemm

dangerece
09-02-2007, 08:05 PM
Türkçe'ye dikkat

acemineslii
09-30-2007, 03:26 PM
bence tuğçenin ayşegül gibi bir kız karşısında şansı yok

Acemi Cadi Hastasi
09-30-2007, 03:37 PM
paylasim icn tesekkürler

cemre_merve
10-08-2007, 04:53 PM
merve kesinlikle çok iyi

mervesh
10-08-2007, 11:52 PM
Hımm... bence billur yazgan havalı bir konuşma yapmış...ama merve en iyisi...
aynen katılıyorum

SeDaNuR_2
10-09-2007, 02:39 PM
paylaşım için sağol

güney
10-09-2007, 07:20 PM
paylaşım için çok teşekkürler

acemi..cadı..sibel
11-18-2007, 04:21 PM
bencede çünkü selim ayşegülü tercih etti bi kere artık onun hiçbir şansı yok dizi biraz garip bitsede ayşegül selimi tuğçeden uzaklaştırmayı başardı hem ayşegülün sihirli güçleri var asıl 0onun hiç şansı yok

tatli_cadi_merve
11-20-2007, 03:46 PM
çok sağol...