PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yine engellelilere vahşet!

cadii_aysegulll
07-11-2007, 12:11 PM
ngelli çocuklara dışkı yedirip tecavüz etmişler

Denizli’de, 19 Şubat 2007’de bir işitme engelliler okulunda eğitim gören M.M.’nin (13), aynı okuldaki Y.A.’ya (10) fiili livatada bulunduğu iddiası üzerine başlatılan soruşturmada dehşet verici sonuçlara ulaşıldı. Y.A.’ya Adli Tıp’tan verilen raporda, fiili livatanın gerçek olduğu tespit edilmişti. Denizli Valiliği İl İdare Kurulu müfettişlerinin çalışma raporu ise okulda aynı dönemde birden fazla fiili livata işlendiğini, büyük öğrencilerin küçük öğrencilere şiddet uygulayarak kendi dışkılarını yedirdiğini ortaya koydu. Raporda aynen şöyle denildi: “M.M.’nin Y.A.’ya livata yaptığı, kimseye söylememesi için dayak atıp kulağına iğne batırdığı, M.M.’nin S.Y.’yi dövdüğü ve kendi dışkısını yedirdiği, aynı okulun öğrencileri Y.K., H.D. ve B.Ö.’ye livata yapıldığı, H.D. ve Y.K.’ye fiili livatada bulunduğu doğrulanmıştır.”

Raporda, okul idarecilerinin olay olduktan sonra görevlerini yerine getirdiği, ancak sorumlu idarecilerin görevlerini ihmal ederek olayın olmasına sebebiyet verdiği belirtildi. Denizli Vali Yardımcısı Mehmet Çapraz, müfettiş raporlarına göre okul müdürü ve yardımcıları hakkında adli soruşturma izni verildiğini bildirdi.

Olayın ortaya çıkmasından sonra, zanlı M.M. hakkında, özürlü ve yaşının küçük olması nedeniyle takipsizlik kararı verilmiş, başka bir ildeki okula gönderilmişti.

Kaynak:http://www.aksam.com.tr/haber.asp?a=83665,3

merfe_eliff
07-11-2007, 02:50 PM
ne bicim insanlar bunlar ya hicmi acima, vijdan kalmamis insanlarda
ALLAH o cocuklara sabir versin gercekten boyle birseyi unutmak zor olur herhalde

eda_merve:)
07-11-2007, 05:33 PM
vahşet ya bu nasıl yapıyorlar bir de bunu yaparken zevk alıyorlardır bunlar insan değil yazık o çoçuklara ya :aglayan:

merve_merve
07-11-2007, 08:18 PM
pislikler hayvanlar canilerrrrr

MrWTqC
07-12-2007, 12:54 AM
bir insan bukadar ucuz bukadar basit olamaz ben başka birşey demiyorum

merve_fulya
07-12-2007, 01:33 PM
ya inanmıyorum ya gerçekten inanmıyorum bi insan bu kadar kötü iğrenç olabilir ya ..hiç mi vicdanları yok yapn insanların ...pislikler ben bişe diyemiyorum yani ya

MrWTqC
07-12-2007, 01:34 PM
ya inanmıyorum ya gerçekten inanmıyorum bi insan bu kadar kötü iğrenç olabilir ya ..hiç mi vicdanları yok yapn insanların ...pislikler ben bişe diyemiyorum yani ya
onlarda vicdan ne arar onlar kendi uçkurunun peşinde varsa yoksa kendi zevkleri böyle insanlardan nefret bile etmiyorum oda bir duygu ona laik bile değiller

merve_merve
07-15-2007, 08:11 PM
pislikler hayvanlar bu kadar hayinlik iğrençlik olamaz bunlar insanmı müslümanmı bunlar müslümanlığı kirletirrler pislik hayuvanlarrr

..........._yeliz
07-16-2007, 04:04 PM
Son derece sana katılıyorum merve_merve

yasmin_hepsi
07-16-2007, 08:46 PM

dediklerinde son derece haklısın bende inanmıyorum yada inanmak istemiyorum böyle iğrenç birşeye

..........._yeliz
07-17-2007, 12:54 PM
Böyle insanları bi araya getirip linc etmek lazım

fenriz_werve
07-21-2007, 08:17 AM
Bunlar insan olamaz yaa...bunları asmak lazım ibret için...

merve_nazlı_
07-23-2007, 12:44 PM

katılıyorum canım ya bi insan bu kadarmı pislik olabilir

cerenmmm
09-10-2007, 01:37 PM
vahşet ya bu nasıl yapıyorlar bir de bunu yaparken zevk alıyorlardır bunlar insan değil yazık o çoçuklara ya :aglayan:
ben böyle insan görmedim

güney
10-29-2007, 07:58 PM
afedersiniz ama çok iğrenç ve acımasızca yapılmış birşey bu nasıl yaparlar ya ben şaşırıyorum resmen insanlarda Allah korkusu kalmamış

cemre_merve
11-29-2007, 08:25 PM
yardıma muhtaç insanlara nasıl bunları yapıyorlar anlamıyorum......