PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Barış'ı Uğurladık

merve_hayranı
07-06-2007, 07:19 PM
Barış´ı uğurladık

Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrasında yaralanan ve tedavi gördüğüözel hastanede hayatını kaybeden şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu'nun cenazesi, Bartın'ın Amasra ilçesinde kılınan namazın ardından aile mezarlığında toprağa verildi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrasında yaralanan ve tedavi gördüğüözel hastanede hayatını kaybeden şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu'nun cenazesi, Bartın'ın Amasra ilçesinde kılınan namazın ardından aile mezarlığında toprağa verildi. Amasra'daki İskele Camisi'nin önüne getirilen Akarsu'un karanfillerlesüslü tabutunun üzerine annesi Hatice'nin isteği üzerine havlu ve seccade konuldu. Anne Hatice ve baba Selahattin Akarsu, çocuklarının tabutuna sarılarakbir süre ağladı. Akarsu'nun, anneannesi ile babaannesinin yanı sıra yakınları da sinir krizleri geçirdi.

Anneanne Nazire Kökdemir, "Yavrum sen buraya yakışmıyorsun. Güzel dişlim" diyerek ağladı.Cenaze namazının kılınması sırasında imam, cemaate yönelik "Ailesinin isteğiyle Akarsu'nun cenazesi tekbir ve dualarla taşınsın. Alkış istemiyorlar" dedi.

Cenaze namazının kılınmasından sonra sanatçının tabutu bir süre omuzlarda taşınarak Amasra belediyesinin cenaze aracına konuldu. Barış'ın posterlerinin açıldığı kortejde yer alan vatandaşlar,sanatçının seslendirdiği "Islak Islak" şarkısını söylediler. Amasra'daki vatandaşlar, gözyaşları içinde yol kenarında uzun koridorlar oluşturarak cenaze aracına karanfiller attılar. Amasra Şehir Mezarlığı'na getirilen Akarsu'nun cenazesi, yaşanan izdiham nedeniyle zorlukla defnedilebildi.

Akarsu'nun annesi, oğlunun mezarına kürekle toprak attı. Babası daelindeki çiçekten koparttığı yaprakları mezarın içine bıraktı. Sanatçının mezarlığına gelen çok sayıda seveni dua etti. Cenaze törenine Akarsu'nun yakınları, Bartın Valisi İsa Küçük, AK Parti Bartın Milletvekili Asım Kulak, gazeteci Yüksel Aytuğ, sanatçının Yalancı Yarim dizisinde rol aldığı Merve Sevi ile bazı rol arkadaşlarının yanı sıra Yabancı Damat dizisinin başrol oyuncularından Özgür Çevik ve çok sayıda vatandaş katıldı. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Demokrat Parti Genel Başkanı Mehmet Ağar ile çok sayıda kişi de cenazetörenine çelenk gönderdi.

Amasra'daki reklam panolarına, Barış Akarsu'nun "Kalbimizdesin" yazılı büyük posterleri konuldu.

eda_merve:)
07-06-2007, 07:47 PM
teşekkürler bilgilendirdiğin için allah ailesine sabır versin ve tüm sevenlerine

kübra__merve
07-06-2007, 09:14 PM
Barış için açılan bir konu başlığı vardı onunla ilgili gelişmeleri ve yazıları oraya yazıyoruz sanıyordum???Ama yinede paylaşım için teşekkürler..

merfe_eliff
07-06-2007, 11:58 PM
evet baris icin bir konu vardi keske oraya yazsaydin bu konu kilitlene billir ayni diyer konular gibi

Aşkgül
07-07-2007, 09:33 AM
Teşekkürler.Ben televizyonda izlediğim annesinin ağlayışlara yüreğime kadar geldi.Giden bir daha gelemiyor.Off ALLAHIM off :aglayan: :aglayan: :aglayan: :aglayan: :aglayan: :aglayan:

merve_fulya
07-07-2007, 01:13 PM
of ya çok üzüldük allah rahmet eğlesin

beyyt16
07-09-2007, 02:12 AM
ben çok uzuldum olmesıne.. çok sevıyordum onu ama heran ne olacagını bılemeyızkıı
onu hiçç unutmayacağım allah rahmet eylesın :aglayan: :-[ paylasım için sağol

merve_merve
07-09-2007, 02:34 PM
gitmeseydi keşkee

kübra__merve
07-09-2007, 03:35 PM
evet ama elimizden ne gelirki??

fenriz_werve
07-09-2007, 08:02 PM
Çok özlüyorum onu...hep kalbimde yaşayacak...asla unutmayacağım barışı... :aglayan: :aglayan:

merve_merve
07-11-2007, 09:21 PM
düşünsenize yola çıkmadan önce o kadar mutluydu doğum gününde komaya girip 5 gün sonra ölüceği kimin aklına gelirdi

MrWTqC
07-12-2007, 01:53 AM
biz böyle ihmalkar oldukça hem ormanlar kül olur hem nice Barışları kaybederiz Allah rahmet eğlesin

merve_merve
07-14-2007, 07:58 AM
evet ama elimizden ne gelirki??
bana asla katılma dediklerime cevap felan yazma istemiyorum

GÜLÇİN
07-17-2007, 04:32 PM
ben öğrendiğimde tatildeydim ve gerçekten odaya gidip hüngür hüngür ağladım çok üzüldüm allah ailesine ve biz sevenlerine sabır versin

merve_merve
07-17-2007, 08:30 PM
off offff mekana cennet olsun güzel gözlümün yani benim değil ama olsun

..........._yeliz
07-20-2007, 02:57 AM
off offff mekana cennet olsun güzel gözlümün yani benim değil ama olsun

Katılıyorum bana göre o Sürmeli Gözlüm

merve-betull
07-20-2007, 06:20 PM
of of.niye öldü ki sanki.

merve_merve
07-20-2007, 09:39 PM