PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Barış Akarsu yaşam mücadelesi veriyor!!

ironic
07-01-2007, 02:15 PM
Kazadan sonra kalbi durmuş halde hastaneye götürülen ve kalp masajıyla hayata döndürülen genç şarkıcı, Özel Bodrum Hastanesi'nde yoğun bakımda.

Akarsu'nun ailesi de dün gece Bodrum'a gitti. Doktorlar, hayati tehlikeyi atlatamayan Akarsu'nun beyninde ödem ve kanama olduğunu açıkladı.

Başhekim Operatör Doktor Bedrettin Ulusoy, "Ufak bir ihtimal dahi olsa umudumuzu yitirmedik. Solunum cihazına bağlı olarak yaşamını sürdürüyor'' dedi.

Kaza sırasında aracı Zeynep Koçak'ın kullandığı ortaya çıkarken, kamyon sürücüsü tutuklandı.

Doğumgününü kutlamak için Bodrum'a giden Barış Akarsu ve iki kız arkadaşının bulunduğu araç, trafik ışığı bulunmayan Torba kavşağında kamyonla çarpışmıştı.

30 metre sürüklenen otomobilde bulunan Zeynep Koçak ve Nalan Kahraman hayatını kaybetmiş, Barış Akarsu ağır yaralanmıştı

GÜLÇİN
07-01-2007, 03:10 PM
Allah ailesine ve arkadaşlarına sabır kendisinede sağlık versin.yeni bilgi alanlar lütfen buraya yazsınlar.

ironic
07-01-2007, 03:13 PM
evet bencede,ben elimden geldiğince takip ediyorum gelişme olursa koyucam.

..........._yeliz
07-01-2007, 05:58 PM
Allah ailesine sabır versin işallah iyileşirde dizide oynar

LuvUSomuch
07-01-2007, 09:30 PM
Yapilan son aciklamada Baris in tedaviye cevap vermedigini soylediler :(
Internet Kaynak:
http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=3817&p=19&rid=153
Sayfa no : 19

Pek takip etmezdim ama gercekten uzuldum. Umarim tedavisi yolunda gider ve eski gunlerine kavusur.
Seni seviyoruz Baris AKARSU.

dragon
07-01-2007, 11:18 PM
işallah iyileşir

Johnny Depp
07-01-2007, 11:34 PM
Yapilan son aciklamada Baris in tedaviye cevap vermedigini soylediler :(
Internet Kaynak:
http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=3817&p=19&rid=153
Sayfa no : 19

Pek takip etmezdim ama gercekten uzuldum. Umarim tedavisi yolunda gider ve eski gunlerine kavusur.
Seni seviyoruz Baris AKARSU.

Bugun Star Tv Haberler'de(Normalde hic izlemem sadece durumunu ogrenmek icin)Baris Akarsunin beyninin buyuk bir kisminin calismadigi ve bu yuzden hayati risk oldugu belirtildi.Vicudundaki diger funksiyonlar calisiyormus."Artik".Illaclar ile iylestirmisler.Beslenmeside sendrom araci ile yapiliyomus.Umarim iylesir.Ve aramiza katilir.
Haberlerde Bask Hekimin sozlerinde gore bunun gibi durumlarda aylarca hatta yillarda komada kalan olmus.
Izleyenler gormustur Merve Sevi(M.Bolugur ile en sevidigim iki kiz oyuncular)de konustu.Ve uzgun oldugu cok belliydi.
YouTube'ta geziniyorlen birseye rasladim.Bir video altinda Baris Akarsu icin dua ediyorlar.BIr duayi 4444 kere okumaya calisiyorlar.Son baktigimda 2600lerdeydiler.Aranizda Baris AKarsi Fan'i veya olmasanizda yardim etmek isteyen varsa linki veriyorum: http://www.youtube.com/watch?v=FhgdoBUaoIA

Aşkgül
07-02-2007, 08:49 AM
ALLAH'IN iziniyle inşallah iyileşir.

merve_burcu
07-02-2007, 09:01 AM
İşallah iyilerşir yaa

merve_hayranı
07-02-2007, 10:23 AM
evet bencede,ben elimden geldiğince takip ediyorum gelişme olursa koyucam.
bende allah yardımcısı olsun şarkıları çok güzel diziside acemi cadıdan sonra güzel...

ironic
07-02-2007, 01:19 PM
Bencede ya bir an önce iyileşşsin ya bi de sevgilisi öldü o çok kötü bence(Zeynep Koçak)=(=(

GÜLÇİN
07-02-2007, 01:44 PM
iyide o sevgilisi miydi?

ironic
07-02-2007, 01:45 PM
Haberlerde sevgilisi diyordu ya eski sevgilisiydi ya da yeni sevgilisi yani sevgilisii işte=)=(

Aşkgül
07-02-2007, 02:28 PM
ya ben çok üzüldüm ya:'(

kübra__merve
07-02-2007, 04:34 PM
ben bir ark konuştum bugün msn'de o dediki Barış Akarsuyun doktoru açıklama yaptı eğer biz fişi çekersek ölicek umuudumuz kalmadı demiş..' ben arkimin yalancısıyım...Bu arada inş. iyleşir güzel bir dizi seside güzel...

GÜLÇİN
07-02-2007, 06:29 PM
fişi çekme filan onu duymadım ama umutların kesildiği doğru :aglayan:

merfe_eliff
07-02-2007, 06:32 PM
arkadaslar bende bu konuyla ilgili bir konu actim orada da son gelismeler yaziyor benim actigim konuyuda okuya billirsiniz
Insallah Baris Akarsu iglesir

merve_fulya
07-02-2007, 06:40 PM
işşallah iyileşir ya ben çok üzülüyorum arkadaşlar son haberleri lütfen buraya yazalım

LuvUSomuch
07-02-2007, 06:54 PM
Cok uzulerek soyluyorum ...

Basimiz Sagolsun.

figen
07-02-2007, 06:54 PM
umarım iyileşir :-[

şüheyda
07-02-2007, 06:55 PM
İYİSALLAH YIYILESIR

LuvUSomuch
07-02-2007, 07:00 PM
Biraz onceki post'um icin cok ozur dilerim. Mynet.com' un yalancisiyim =/ habere gore kaybettigimiz aciklaniyor ama Tv'de olum haberlerinin yalan oldugunu soyluyorlar. Hatta mynet, haberturk vb. diger sitelerde de su dakikalarda ayni haber yayinlaniyor ..
Neyse en iyisi Tv'den gelen haberleri takip etmek ..

..........._yeliz
07-02-2007, 07:02 PM
Bende bi haber kanalının alt yazısından Barış Akarsu'yu kaybettik diye alt yazı geçiyolardı.Valla emin değilim ama öyle söylüyolardı. :offff: :aglayan:

LuvUSomuch
07-02-2007, 07:05 PM
Barış yaşıyor
Geçirdiği trafik kazası nedeniyle komaya giren ünlü şarkıcının doktoru söylentilere son noktayı koydu

02.07.2007 18:38

Barış Akarsu'nun Habertürk'e açıklamada bulunan doktoru, ünlü sanatçının hayatını yitirdiğine dair söylentilerin gerçeklik payı bulunmadığını söyledi.

Link : http://www.haberturk.com/haber.asp?id=27832&cat=110&dt=2007/07/02

Umarim yazilanlar dogrudur =(

ironic
07-02-2007, 07:08 PM
İnşallah doğrudurr

..........._yeliz
07-02-2007, 07:08 PM
Duyduğuma görede doktorlar pes etmelerini bekliyolarmış.Makinaın fişlerini doktorlar çekerlerse Barış Akarsu ölücekmiş :aglayan:
BARIŞ AKARSU ÖLSEDE O BİZİM KALBİMİZDE YAŞIYOR! :offff: :aglayan: :(

ironic
07-02-2007, 07:09 PM
Şuanda Star Tv yi açın isterseniz orada veriyorlar ama daha ölmemiş galiba ama ölebilir=(izleyin star tv'yi!!!

merve_fulya
07-02-2007, 07:43 PM
Barış yaşıyor
Geçirdiği trafik kazası nedeniyle komaya giren ünlü şarkıcının doktoru söylentilere son noktayı koydu

02.07.2007 18:38

Barış Akarsu'nun Habertürk'e açıklamada bulunan doktoru, ünlü sanatçının hayatını yitirdiğine dair söylentilerin gerçeklik payı bulunmadığını söyledi.

Link : http://www.haberturk.com/haber.asp?id=27832&cat=110&dt=2007/07/02

Umarim yazilanlar dogrudur =(

işallah doğrudur

LuvUSomuch
07-02-2007, 07:57 PM
Star Tv de doktor konustu. Organlar islevini yitirmeye baslamis yavas yavas. Yasama ihtimali cok dusukmus ama umit kesilmez. Cok buyuk beklentilere kapilmasin insanlar diyor doktor =(

..........._yeliz
07-02-2007, 07:59 PM
Star Tv de doktor konustu. Organlar islevini yitirmeye baslamis yavas yavas. Yasama ihtimali cok dusukmus ama umit kesilmez. Cok buyuk beklentilere kapilmasin insanlar diyor doktor =(

Türkçe'ye dikkat et!
İşallah ama kesin ölür organlar işlevini yitirmiş baksana

LuvUSomuch
07-02-2007, 08:09 PM
Yeliz pardon ama ben surekli bu sekilde yaziyorum. Bu seninle karsilastigim ilk topic degil ve *Turkce ne dikkat et !!* konusunu anlayabilmis degilim. Lutfen kullandiginiz PC hakkinda biraz bilgi edinin arkadaslar. Cok ukalaca oldu ama kusura bakmayin.
Turkce karakter yok bilgisayarimda ve klavyemde. Anlatabildim mi ?
Eger Turkce karakter kullanmadan yazan birini gorurseniz bilin ki Bilgisayarinda ya Turkce karakter yoktur yada klavyesinden kaynaklanan Tr karakter eksikligi vardir. Her yazimda Turkce karakterleri copy/paste yapamam malesef.
Umarim anlatabilmisimdir.
Baris Akarsu konusu dagilmadan kapatalim Tr karakter konusunu.
Yeteri kadar aciklayici olamadiysam Ozel mesaj sistemi var.

..........._yeliz
07-02-2007, 08:34 PM
Sanırım seninle baya bi kavga edicez :(
Bazı insanlar nedense hep bile bile böyle senin gibi yazıyorlar ;)
Üstelik bi iinsanı azarlamadan durumu söylersen iyi edersin iyiliğin için benim gibi insanlar alınırlar ;)
KALBİNİDE KIRDIYSAM ÖZÜR DİLERİM BUDA BENİM Bİ GÖRÜŞÜMDÜ BANA GÖRE ;)

LuvUSomuch
07-02-2007, 08:42 PM
Ozur dilemene gerek yok Yelizcim sadece yanlis anlama var ortada ve onu konusuyoruz :) Neyse bu konuyu daha fazla uzatmayalim yoksa Baris AKARSU ile alakasi kalmayacak.

..........._yeliz
07-02-2007, 08:43 PM
Ben anlayamadım Barış Akarsu öldümü ölmedi mi?
Kimisi komada öldü diyo kimisi ölmedi diyo?

kübra__merve
07-02-2007, 08:53 PM
Yelize kaçınıc kez katılıyorum bilmiyorum ama ya Barış öldümü ölmedi mi halla halla :-X :offff:

LuvUSomuch
07-02-2007, 08:55 PM
Pek birsey beklemeyin ama umut kesilmez diyor doktoru..

GÜLÇİN
07-02-2007, 09:50 PM
arkadaşlar barış ÖLMEDİ.hala yaşıyo doktorlar bu haberler yalan dediler ama umutlar azaldı bu arada fişi çekilince ölürmüş lafı var ortada öyle bişey demiyo doktorlar hem zaten bütün hastaların fişi çekilse ölürler barış ve dışındakiler.

Aşkgül
07-02-2007, 10:19 PM
Arkadaşlar ben dua etmesini çok severim.Hem sevaptır hemde bir iyiliktir bence.Ben duamı ettim arkadaşlar sizde edin bence sadece Barış Akarsu için :aglayan:
EY İNSANLARIN RABBİ BU HASTALIĞI GİDER ONA ŞİFA VER ZİRA ŞİFA VEREN SENSİN YÜCE ALLAHIM SENİN VERECEĞİN ŞİFADAN BAŞKA ŞİFA YOKTUR ÖYLE ŞİFA VERKİ HİÇBİR HASTALIK BIRAKMASIN AYŞEGÜL.
YÜCE RABBİM ŞİFALAR VERSİN

..........._yeliz
07-02-2007, 11:12 PM
Ben dua edebilir miyim bilmiyorum :bilmem:
Dua biliyorum ama dini bi olay araştırmam sormam lazım ondan sonra dua edicem ;)

merfe_eliff
07-02-2007, 11:17 PM
Arkadaşlar ben dua etmesini çok severim.Hem sevaptır hemde bir iyiliktir bence.Ben duamı ettim arkadaşlar sizde edin bence sadece Barış Akarsu için :aglayan:
EY İNSANLARIN RABBİ BU HASTALIĞI GİDER ONA ŞİFA VER ZİRA ŞİFA VEREN SENSİN YÜCE ALLAHIM SENİN VERECEĞİN ŞİFADAN BAŞKA ŞİFA YOKTUR ÖYLE ŞİFA VERKİ HİÇBİR HASTALIK BIRAKMASIN AYŞEGÜL.

cok guzel dua etmissin aysegul :) bende dua ediyorum sadece Baris icin degil butun sifa bekleyen hastalar icin ;)

..........._yeliz
07-02-2007, 11:42 PM
Süpersiniz O0 :alkis:

cemre_merve
07-02-2007, 11:57 PM
o ölmedi ama heran ölebilir

canım benim bizim mahallde oturuyor 2 günde bir görüyodum eksikliğini hissettim onu çok seviyorum insallah çabuk ayağa kalkar hastanenin önünde söylenen şarkıları ona güç vericek vede o ayağı kalkıcak o sevgi onu ayağı kaldırıcak buna eminim o çünkü hayat dolu!!!!

..........._yeliz
07-03-2007, 12:22 AM
Benim arkadaşımda öyleydi bizde aynısını yaptık ama bi sonuç almadık öldü :offff: :aglayan:

kübra__merve
07-03-2007, 09:26 AM
Barış Akarsunun kurtulma umudu azaldı:
Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan sanatçı ve oyuncu Barış Akarsu'nun kurtulma umudunun azaldığı açıklandı. Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve Bodrum'da bulunan Özel Bodrum Hastanesinde tedavi altına alınan Barış Akarsu'nun sağlık durumu hakkında basın toplantısı düzenleyen hastanenin başhekimi Opt. Dr. Abdullah Servet, sanatçı için yapılabilecek her şeyi yaptıklarını söyledi.

Servet, şöyle konuştu: 'Yapılacak başka bir tedavi yöntemi yok. Yapılan tedavi ve desteklere rağmen kurtarma umudumuz azaldı. Bazı organlarda yetmezlik olunca biz hastayı tıbbi tedavi ile destekledik. Ama bugün bu fonksiyonlarda yetmezlik belirtisi azaldı. Bu nedenle hastayı kurtarma umudumuz azaldı.'

Doktorun açıklamasının ardından aralarından Barış Akarsu'nun yakınları ile bir televizyon dizisinde birlikte rol aldıkları Merve Sevi ve hayranları sinir krizi geçirdi. Açıklamanın ardından bayılanlara müdahale hastanede yapıldı.

Barışa Destek Çığ Gibi.....

Aşkgül
07-03-2007, 10:08 AM

cok guzel dua etmissin aysegul :) bende dua ediyorum sadece Baris icin degil butun sifa bekleyen hastalar icin ;)
Teşekkür ederim canım.

kübra__merve
07-03-2007, 10:12 AM
bende o kadar şey yazdım bi tşk yada yorum yapın ya :aglayan: :offff:

cemre_merve
07-03-2007, 01:14 PM
Benim arkadaşımda öyleydi bizde aynısını yaptık ama bi sonuç almadık öldü :offff: :aglayan:

insallah o ole olmicak arkadaşına çok üzüldüm ama barış akarsu hayatını çok sevdiğini söylüyordu röpörtajlarını okuyan varsa bilir... insallah ona kuvet vercek sevgi ve şarkıları

..........._yeliz
07-03-2007, 06:57 PM
Arkadaşlar Star kanalını izleyin canlı canlı hastanede bekleyip bütün haberleri veriyorlar.Arkadaşım öldü üzülsek ne olur olur üzülmesek ne olur ki!

kübra__merve
07-03-2007, 07:47 PM
e ben izliyorum ama hiç canlı haber görmedim... :bilmem:

..........._yeliz
07-03-2007, 07:49 PM
Ya yapma hastenin önünde bekleyip haber alıyolar ya :(

kübra__merve
07-03-2007, 07:50 PM
Cidden ben görmedim ama bekliyorlarsa sağolsunlar İnş. Barış iyileşecek...

GÜLÇİN
07-03-2007, 09:57 PM
sadece starda değil çoğu kanalda canlı yayın yapıldı.bu kadar sevgi ve umut boşa gitmiycek inşallah ve BARIŞ İYİLEŞECEK!!!

cemile
07-03-2007, 10:17 PM
ya en cok uzuldum

dragon
07-03-2007, 11:04 PM
gazetede okuduğuma göre bugün ailesi için karar günüymüş ya makineye bağlı yaşayacakmış yada fişi çekilip organları bağışlanacakmış karar ailesininmiş

merve_burcu
07-03-2007, 11:46 PM
offf yaaa durumu agırmış ya işallah iyileşir :-[ :-[ :-[

..........._yeliz
07-04-2007, 12:20 AM
Benim pek umudum yok açıkçası

kübra__merve
07-04-2007, 09:24 AM
ALLAH'tan umut kesilmezmiş ???Bide bunu duyan babası fenalık geçirmiş hastaneye yatırılmış...rol arkadaşı naz da galiba adı Merve yere düşmemek için hmn yanındakine tutunmuş fotoraflarda ve gazzetede okumuştum...Doktor umut yok demiş:(:( :aglayan:

cemre_merve
07-04-2007, 01:43 PM
benim umudum çok çünkü o kolay kolay pes edicek gibi görünmüyorr

merve_boluğur_ela
07-04-2007, 01:55 PM
İYLEŞECEK O HAYRANLARINI BIRAKMAZ O ÖLMEYECK YYA SAÇMALAMAYIN BARIŞ BIRAKMAZ BABASINI ANNESİNİ HAYRANLARINI

merve_boluğur_ela
07-04-2007, 01:56 PM
Benim pek umudum yok açıkçası
BENİM VAR UMUDUM O HAYRANLARINI BIRAKMAZZZZ YAAAAAAAAAAAA

merve_boluğur_ela
07-04-2007, 01:58 PM
offf yaaa durumu agırmış ya işallah iyileşir :-[ :-[ :-[
EVVEETT İYLECECEKKK YYYYAAAAA SAÇ.MALAMAYIN YAAAAAAA

..........._yeliz
07-04-2007, 03:30 PM
İyileşmesi zor.Ama bi mücizeyle iyileşir o mücizede olmayabilir :aglayan:

kübra__merve
07-04-2007, 03:39 PM
İnşALLAH o mucize gerçekleşir:(:( :aglayan:

eda_merve:)
07-04-2007, 04:28 PM
inşallah iyileşir allah yardımcısı olsun da bi an önce iyileşsin

..........._yeliz
07-04-2007, 05:22 PM
Ailesi ne karar verdi acaba?

merve_fulya
07-04-2007, 06:44 PM
ya işallah iyileşir ya

fenriz_werve
07-04-2007, 08:06 PM
Yaaaa çokk üzülüyorum inşallah iyileşir ve dizi devam eder...

merfe_eliff
07-04-2007, 08:22 PM
Nazan Oncel bais akarsu icin siir tadinda bir mektup yazmis iste mektup sizinlede paylasyim dedim :)

Bütün nefesimi tuttum, günlerdir ellerim havada Allah'a yalvarıyorum. Belki de Allah benden usanmıştır artık. Aç gözlerini Barış'ım, uyan; hadi nolur uyan. Yaşamak için çok nedenin var. Önce sana hayat veren anneciğin, bu acıya dayanamam diyen babacığın ve bütün sevenlerin için uyan. Evet, belki hayat zor, belki çetrefilli, belki gereğinden çok acımasız, ama yaşamak her şeye rağmen güzel ve böyle uyumak sana yakışmıyor Barış'ım.

Senin için mümkün olsaydı kalan ömrümün tamamını verebilirdim. Çünkü senin umutların, çünkü senin yarınların, çünkü senin gençliğin var. Öyle ıslak ıslak baktırma, fazladan ağlatma bizi yavrucuğum. Barış ağabeyinin de dediği gibi, Anlıyorsun değil mi?"

selim_ayşegül_fan
07-04-2007, 08:25 PM
çok sağol merfe_eliff bunu bizimle paylaştığın için Nazan Öncel çok güzel yazmış

..........._yeliz
07-04-2007, 11:21 PM
Barış Akasu öldü.Barış Akarsu pes etti ve öldü Allah rağmet eylesin Allah ailesine sabır versin :aglayan:

Yönetici
07-04-2007, 11:24 PM
Fox tv vefat etti dedi.
Star tv hayır dedi.

LuvUSomuch
07-04-2007, 11:47 PM
Suan Star Tv de canli yayin yapiyorlar ...

Basimiz sagolsun
gercekten iyi bir sanatci ve oyuncuydu.

Fan sitesine baktim da
uyelerine yazdigi mesajlar hala orada .. ne kadar kotu birsey yahu pff aglamamak elde degil...

merve_fulya
07-05-2007, 12:04 AM
yazık ya çok üzüldüm

dragon
07-05-2007, 12:24 AM
allah rahmet eylesin

Yönetici
07-05-2007, 12:37 AM
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.
Tüm sevdiklerine Allah sabır versin

Aşkgül
07-05-2007, 08:11 AM
http://www.youtube.com/watch?v=dIHpEyEVabk

Allah rahmet eylesin.Çok üzüldüm.İlk duyunca inanamıştım.Bende şimdi duydum.
Mekanı Cennet olsun.
http://www.youtube.com/watch?v=LwWZ9BpFJ5M&mode=related&search=

kübra__merve
07-05-2007, 09:29 AM
Arkadaşlar bende çok üzüldüm ama ne yapalım ölenle ölün müyor ALLAH rahmet eylesin annesi babasına baş sağlığı diliyoruz:aglayan:

kübra__merve
07-05-2007, 10:04 AM
İyi haber bir türlü gelmedi
Annesi Nermin, babası Selahattin ve kız kardeşi Nermin Akarsu, dizide başrolü paylaştığı Merve Sevi, arkadaşları, sanatçı dostları, hayranları, sürekli Akarsu'nun sağlığına kavuşması için dua etti. Ancak bu iyi haber bir türlü gelmedi. Akarsu, 6 gündür sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti.
Beyin cerrahı Opr. Dr. Abdullah Şervet ve Başhekim Bedrettin Ulusoy, hastane önünde yaptıkları açıklamada, "Maalesef sanatçı Barış Akarsu'yu kaybettik. Yaptığımız tıbbi müdahaleler yeterli olmadı" dediler.
Açıklamanın ardından kısa sürede hastane bahçesinde toplanan Barış'ın 2 bin hayranı gözyaşlarına boğuldu. Baygınlık geçiren 4 kişi acil serviste tedavi altına alınrken, hastane basın mensuplarına kapatıldı.
Barış'ın kaza yaptığı kavşakta toplanan vatandaşlar mum yaktı...
Sanatçı Barış Akarsu'nun öldüğünün açıklanmasının ardından bir grup vatandaş, Torba kavşağında toplanarak, kazanın olduğu yere yaktıkları mum ve karanfilleri bıraktı.
Bodrum'da geçirdiği trafik kazasından sonra, Bodrum'da özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde 5 gündür tedavi gören Akarsu'nun ölümünün doktorları tarafından açıklanması üzerine, çok sayıda vatandaş hastane önünde toplandı.
Bir grup vatandaş ise Torba kavşağında bir araya geldi ve kazanın olduğu yere yaktıkları mum ve karanfilleri bıraktı.
Olaya tepkilerini ifade etmek amacıyla kazanın olduğu kavşağa geldiklerini anlatan vatandaşlar, ''Bugüne kadar alınmayan tedbirler yüzünden bu kavşakta meydana gelen kazalarda insanlar öldü. Biz burada başka kazaların olmaması için ışık olmak istiyoruz, kazalar artık son bulsun. Buraya bir köprülü kavşak yapılasın'' dediler.
Grupta yer alanlar daha sonra sessizce dağıldılar.

İZDİHAM YAŞANDI
Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden sanatçı Barış Akarsu’nun cenazesi memleketine götürülmek üzere hastaneden alındı.
Akarsu’nun cenazesi, özel Bodrum Hastanesine ait ambulansla Milas-Bodrum Hava Limanına götürüldü.
Cenazenin hastanenin morgundan alınışı sırasında hastane önünde bekleyen sanatçının sevenlerinin yoğun ilgisi nedeniyle izdiham yaşandı.
Akarsu’nun cenazesi ambulansa güçlükle yerleştirildi.
Sanatçının cenazesinin bulunduğu ambulansın hastaneden ayrılmasının ardından sanatçının yakınları ve sevenleri gözyaşlarına boğuldu, bazıları ise bayıldı.
Barış Akarsu’nun Amasralı hemşehrilerini taşıyan bir otobüs ise cenazenin uçakla gönderileceği Milas-Bodrum Hava Limanına kadar ambulansa eşlik etti.

Aşkgül
07-05-2007, 10:08 AM
Haklısın canım ama sonuçta oda insan onunda canı var ama kendimi ağlamadan tutamıyorum ya :aglayan:

kübra__merve
07-05-2007, 10:13 AM
Üzülmemek kolay değil ama işte... :aglayan:Ayakta durmalıyız Barış için o tepeden bize bakıyordur şimdi onu unutmadığımızı görmesi onun o güzel gülüşüyle bize tekrar gülecek tepeden ağlamamızı o hiç istemiyor hayat dolu biri oluduğu için...(of ya onun şarkılarını dinledikçe insan çok kötü oluyor..) :aglayan:

merfe_eliff
07-05-2007, 12:03 PM
evet arkadaslar barisi malesef dun aksam saat 9 a dogru kaybettik. yogun bakimdayken kalbi durmus doktorlar kalbini geri calistiramamis. ALLAH RAHMET EYLESIN...

merve_fulya
07-05-2007, 12:04 PM
ben dün duyunca inanamadım ya. çok üzüldüm allah rahmet eylesin çok üzüldüm

Acemi M3rv3
07-05-2007, 12:26 PM
Kalbimizdesin Barış ! Rahat Uyu !

merve_acemi_cadı
07-05-2007, 01:10 PM
Allah rahmet eylesin.

ironic
07-05-2007, 02:05 PM
Saat:23:00'da Barış Akarsu hayata gözlerini kapattı arkadaşlar off!!Mekanın cennet olsunn Barışş!!!Seni hep sevicez!!!=(=( (merfe_eliff saat 9 da değil 11 deydi canımm ;) )

kübra__merve
07-05-2007, 08:03 PM
evet arkadaşlar malesef 11:00 11:30 (yani gece 11) arasında hayata gözlerini yumdu:(

enver_merve
07-06-2007, 08:14 AM
barış akarsu 28 yaşında hayata gözlerini yumdu allah rahmet eylesin

dilosh[ayşe :)gül)]merve
07-06-2007, 06:18 PM
yöneticiler yada modatörler bence artık bu başlık kilitlenmeli çünkü artık barış akarsu öldü

ironic
07-07-2007, 12:29 PM
Evet doğruu =( kilitlesinler artk

acemicadikoligim
07-07-2007, 01:10 PM
başımız sağolsun arkadaşlar

mervem_mervem
07-07-2007, 02:17 PM
mekanı cennet olsun inş. Allah rahmet eylesinnn :aglayan:

dilosh[ayşe :)gül)]merve
07-07-2007, 02:26 PM
arkadaşlar bu konu çok uzadı kilitlemiycekmisiniz

ironic
07-07-2007, 02:31 PM
Yanlız ben ne kdr salak olduğumu anladım bu benim konum kendim kilitleyebiliyorum neyse ben kilitleyeyim.!!

ironic
07-07-2007, 02:32 PM
Siliyeyiimmi kilitleyimmi?