Orijinalini görmek için tıklayınız : Güsel Sözlerr...
merve_burcu
06-27-2007, 12:23 PM
arkadaşlar herkez buraya en sevdigi sözleri yazcakk...((EGER BÖYLE BİR KONU VARSA ÖZÜR DİLERİM)) :)
Sen Gülerken Yanındakilerde Güler ama Ağlarken Yalnız Ağlarsın Onun için Öyle Bir Ağaca Yaslan ki Asla Yıkılmasın öyle Bir Dost Edin ki Seni Asla Bırakmasın...
bercemvil
06-27-2007, 12:37 PM
sevdiğin kişinin başkalarıyla mutlu olması seni üzer ama sevdiğin kişinin seninle mutlu olmaması seni daha da üzer
selcan222
06-27-2007, 07:25 PM
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.
..........._yeliz
06-27-2007, 08:21 PM
Sevdiklerimden birisi;Seni sevdim diyenler çekip giderse üzülme sevdiğim buda gelir geçer.Seven sever sevemeyen yol alır gider benim dünyam her türlü döner,göz yaşım kurudu akmıyor aşkım senin derdini senle ezberlemişim sen giderken canım vurdun ya beni ben görürsem seni öldüreceğim yıldızsız gecelerden güneşsiz sabahlara kadar uyanmak nedir sen bilirmiydin o yarin elinde mutluydun teninde ben öldüm bir kere gelir miydin?Son yazdığım şarkı sözü ama sözleri güzel :)
merve_burcu
06-28-2007, 08:24 AM
Sevdiklerimden birisi;Seni sevdim diyenler çekip giderse üzülme sevdiğim buda gelir geçer.Seven sever sevemeyen yol alır gider benim dünyam her türlü döner,göz yaşım kurudu akmıyor aşkım senin derdini senle ezberlemişim sen giderken canım vurdun ya beni ben görürsem seni öldüreceğim yıldızsız gecelerden güneşsiz sabahlara kadar uyanmak nedir sen bilirmiydin o yarin elinde mutluydun teninde ben öldüm bir kere gelir miydin?Son yazdığım şarkı sözü ama sözleri güzel :)
sevdiğin kişinin başkalarıyla mutlu olması seni üzer ama sevdiğin kişinin seninle mutlu olmaması seni daha da üzer
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.
çok teşekkür arkadaşlar
Çok Uzaktasın Belki Beni Duyamazsın Unuttun Belki de Hatırlamazsın Hani Dersin Sen Bitanesin Bitanen Burda Sen Nerdesin???
merve_elif
06-28-2007, 01:39 PM
Mademki seviyorsun seviyorum diyorsun cehennemden bilet aldım sende geliyor musun?
Yağmurlu bir havada çık dışarı, seni tutamayacağın damlalar kadar çok seviyorum!
Sevgi denen bir şey varsa eğer oda seni sevmekle başlar.
Ben asla ağlamam deyip her gece yatağa yattığında o gelip gözünden yaşlar akıyorsa utançla âşıksın demektir!
Sence hangisi zor? Sevmek mi, sevmemek mi, Yoksa sev ipte sevmemek mi? Bence en zoru sev ipte sevmemek!
fenriz_werve
06-28-2007, 03:55 PM
Bir yürek nelere yeterse bir can bir canı ne kadar severse bir damardan ne kadar kan geçerse yaşam ölüme ne kadar değerse sende benim için o kadar değerlisin... :-[
merve_burcu
06-28-2007, 07:53 PM
Biliyorum Sen Güneşsin Etrafında Binberce Gezegen Var, Ama Sende Biliyosun ki Ben Dünyayım ve Bir Tek Bende Hayat Var.....
merve_merve
07-08-2007, 03:09 PM
son gülen her zaman kötü güler çünkü alılaması yavaştır :) ;D
kübra__merve
07-08-2007, 06:55 PM
Paylaşımlar için teşekkürler benim en sevdiğim söz şarkı sözü....Sana seni anlatamam isyan edersin aşkı tekrar istemem ziyan edersin...(şuan onu dinliyorum ferhat göçer)he birde bir güzele vuruldum deli gibi tutuldum(acemi cadının müziğinden bunu da çok seviyorum...)
merve_merve
07-08-2007, 06:58 PM
seni nasıl sevdiğimi anlatamam ki...
seni seviyorum diyorum sözleri değil,senin için ağlayan gözlere inan!
daima kalbimdesim!!!
Gönlüm sende
kalbim seninle!
merve_burcu
07-25-2007, 02:19 PM
Hayal dediler,onunla olmak dedim,
Umut dediler,onu düsünmek dedim,
Ölmek dediler,ondan ayrilmak dedim,
O kim dediler seni söyledim.
büşraa
07-26-2007, 07:44 PM
kalbimde arama eski yerini sen gözümden akan yaşa karıştın
eda_merve:)
07-30-2007, 09:51 PM
elden düşme sevda değil benim istediğim ya yüreğinin sahibi olurum ya da hiç birseyin
ezgi_merve
07-31-2007, 02:51 PM
toz pepbe hayallerim vardı pembesi gitti tozu kaldı
merve_elif
07-31-2007, 03:23 PM
Güldüm şımarık dediler
Ağladım vah ah dediler
Ciddi oldum ne soğuk dediler
Seni sevdim deli dediler
-----------------------------
Bir gül için bahçıvan bin dikenin esiri olur
------------------------------------------
Aşağıdakilerin hangisinde hem ünlü yumuşaması hemde ses düşmesi vardır?A)Fatih Yürek
-----------------------------------------------------------------------------------------
Eskiden herşey çok kolaydı 4 işlem için yeterliydi abaküs şimdi herkes dik kenar herkes oldu hipotenüs
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
414 lirayı 4 kardeş paylaşıyor 1.si 2.sinden 1 lira 2.si 3.sünden 2 lira 3.sü 4.sünden 3lira fazla alıyor böyle kardeşlik mi olur. ;D
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kalbim kırık,Gönlüm yaralı tadilat dolayısıyla bir müddet kapalı
---------------------------------------------------------------
Durun nefes almayın daha ucuz bir yer biliyorum
-------------------------------------------------
Kalbimi aldın gittin
Yalvarırım kaybetme
Başka birisini sevip
Hayatımı mahfetme
-------------------------
Benden başka birisi
Yolunu gözlemesin
Bıraktığım gibi kal
Seni kimse sevmesin
---------------------------
Vur kalbime hançeri kalbim kana bulansın fazla derine inme çünkü orda sen varsın
-----------------------------------------------------------------------------------
Şu karşıdaki çeşmeye bak su içecek tası yok kırma kimsenin kalbini yapacak ustası yok
---------------------------------------------------------------------------------------------
Hayat Güzel olsaydı doğarken ağlamazdım Dünya güzel olsaydı ölürken inlemezdim
---------------------------------------------------------------------------------
Mezarıma gelince Pembe Güller dikersin
Oda bir pembe güldü
Ne çabuk soldu dersin
------------------------------
Pamuktan prenses mi olurmuş prenses dediğin taş gibi olur ;D
-----------------------------------------------------------------
Bu soru kolaymış diğeride fanta(kolaymış=colaymış)
-------------------------------------------------------
Erkekler radyolarını karılarından niçin çok severler?
-Daha az parazit yaptığı için ;D
-----------------------------------------------------
On Altının yarısı kaçtır?
-5 altın.
----------------------------
Bi sınıftan dumanlar çıkıyomuş niçin?
-Öğrenciler dersi kaynattığı için ;D
-----------------------------------------
Savaşta ölene şehit denildiğine göre yaralanana ne denir?
-Geçmiş olsun ;D
---------------------------------------------------------
*****merve_elif*****
büşraa
07-31-2007, 08:01 PM
yok ki gücüm belki devler ülkesinde bücürüm sessizliğimle gelir hüznüm yokluğunda gömülü ölüyüm
merve_merve
08-01-2007, 05:33 PM
aşk geçiçiymiş sevda kalıcı benimki kara sevda etkisi ölene dek bebeğimmmmmmmmmmmmmm
cenkmaniaa
08-02-2007, 02:18 PM
yok ki gücüm belki devler ülkesinde bücürüm sessizliğimle gelir hüznüm yokluğunda gömülü ölüyüm
bu devranın binlerce sevgi müşterisinden biriyim yalnızlığıma küfrederim sensiz halden müştekilim
merve_kolik
08-04-2007, 04:04 PM
KöTü gÜnLeRiMdE kAtKıSı OlMaYaNıN mUtLu GüNlErimDe HiSsEsi yOkTuR....;)
aşk;iLkOkUlDa kOm£d!_______OrTa oKuLdA TrAj?d!____lIs?d£ DrAm____ImAm hAtIpT£ hArAm]]]]]]]
Gelecek sadece yaşayanlar içindir...
bir hırsız aranıyor!! adı;aşkım soyadı;sevgillim saklandığİ yer;kalbim adres;aşk bir edebiyat caddesi seni seviyorum mahallesi...
hissetmediğin hisleri hissettiğin zaman hissettiğin his aşktır....
'BEN BENi SEFENi DEĞiL BENi SEFMEYENi SEFDiĞiM iÇiN MUTSUSUM
cenkmaniaa
08-04-2007, 11:10 PM
düşman kelimesinin anlamını arkadaş sıfatını taşıyanlardan öğrendim..
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.