PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : video nasıl ekleniyor

aceminesli
03-08-2007, 09:50 PM
arkadaşlar nasıl video ekleniyo bilen varsa yazsın

Yönetici
03-08-2007, 10:21 PM
Eğer elinde video var ve bunu bizimle paylaşmak istiyorsan yapman gereken;
www.youtube.com engellendiği için başka hızlı bir alternatif siteden yararlanacağız.
www.dailymotion.com giriyoruz ve yukarıdan Upload Video tıklıyoruz.Sonra üye oluyoruz ve maile gelen adrese tıklayıp hesabımızı doğruluyoruz.Sonra www.dailymotion.com girip upload video tıklıyoruz ve bizden upload edilecek video'nun bilgilerini giriyorsun yani video'nun adını vs. sonra devam ediyorsun ve gözat tıklayıp videonu seçip yüklüyorsun altta bar çıkacaktır ve yükleme kısımını gösterir.Yükleme bitince karşına 3 seçenekli kısım gelecektir buradan birşeyi seçmene gerek yok sağ üstte Skip...... diye devam eden linke tıkla video ile ilgili yazıları isteyecektir.Orayada yaz ve devam et.Sonra karşına videon gelecektir ve altında link vardır. Direk link olanı foruma kpoyalaman yeterli ben onu forumdan izleme şekline aldırırım :)

:)uki
03-20-2007, 02:42 PM
;)çok zor değil gibi görünüyo.

Yönetici
03-21-2007, 09:47 PM
peki kendi videomu nasıl yapabilirim?

Yönetici
03-21-2007, 09:52 PM
peki kendi videomu nasıl yapabilirim?

Başka bir konuda açıklamıştım oradaki yazımı buraya aktarayım :)

En kolay yolu eğer Windows Xp kullanıyorsan.
C:\Program files\movie maker klasöründeki programı çalıştır.

Programı çalıştırdıktan sonra sol bölümden yada yukarıdan dosya tıklayıp görüntü al tıkla ve istediğin resimleri seç hepsi aşağıdaki panele gelecektir.Sonra resimlerin geldiği panelde sağ tıkla ve ayarlar bölümüne tıkla oradan saniye ayarını yap ve tamam tıkla ve çık.Sonra filmde olmasını istediğin resimleri aşağıdaki film şeridine sürükle bırak yaparak taşı.İster hepsini bir kerede istersen tek tek.
Müzik eklemek içinde film şeridinin üstündeki butonlarda ses eklemek için gerekli butona bas ve yine az önceki gibi sol menüden veya dosya tıklayarak ses dosyası al tıkla ve şarkıyı seçip onuda aşağıya sürükle.Sonra film oluştur butonundan filmi bilgisayarına kaydedebilirsin :)
Şuan 2 sürüm olduğu için ikisi içinde temel şeyleri özetledim umarım yapabilirsin :)

cyda_mRw
03-23-2007, 03:31 PM
ya olmuyor işte yeni bir programdan denemem lazım.movie marker klasöründe yüzbinlerce dosya var hangisini çalıştımam gerekiyor?resimle anlatabilirmisiniz?

Yönetici
03-24-2007, 12:46 PM
ben www.izlesene.com a gönderdim oradan da yapabilir miyim?

merve_seyda
03-24-2007, 01:50 PM
gerçekten nasıl eklenirrr?

Yönetici
03-24-2007, 07:59 PM
sayın yönetici siteye gönderdim ama bana kod vermediler

Yönetici
03-24-2007, 08:00 PM
bu durumda ne yapabilirim?

Yönetici
03-24-2007, 11:23 PM
Arkadaşlar program files içindeki movie maker klasörüne girince içinde bir tane resim simgeli uygulama dosyası vardır.Tıkladığınızda program çalışacaktır.

www.izlesene.com yüklenen dosyalar site editörleri tarafından onaylanınca izlenebiliyor.
Bu yüzden size tavsiyem www.youtube.com çünkü video siteye yükledikten sonra anında yayında oluyor :)
Kolay gelsin

yelizzim_mervesi
04-01-2007, 01:41 PM
sayın yönetici,
duyurular bölümündeki internet sitesine ve buraya nasıl resim aktırılacak yazmızsınız çok teşşekkür ediyorum ama ben bi türlü resim aktaramıyorum resmi seçiyorum hos it tuşuna basıyorum dediğiniz gibi ne öyle bi kelime var nede kodlama yönetici bana yardımcı olur musunuz? :'( :'(

Seqo
04-01-2007, 02:07 PM
Arkadaşlar Movie Maker 'dan video yapmak çok basit.

Yönetici bana anlatmıştı ben 2 dakika içinde yaptım!:)

merve_hayranı
04-02-2007, 05:47 PM
BEN YAPTIM AMA SİTEYE KOYAMADIM BİR DE ONU ANLATA BİLİR MİSİN YÖNETİCİ

Yönetici
04-02-2007, 06:13 PM
BEN YAPTIM AMA SİTEYE KOYAMADIM BİR DE ONU ANLATA BİLİR MİSİN YÖNETİCİ

www.youtube.com giriş yaptıktan sonra varsa hesabından giriş yapacaksın yoksa www.youtube.com/signup tıklayıp üye olacaksın ve sonra login olacaksın.
Giriş yaptıktan sonra sağ üst kısımda olan Upload Video tıkladıktan sonra videoyu yüklemek kolaydır :)

dangerece
04-03-2007, 02:11 PM
teşekkürler

merve_hayranı
04-04-2007, 05:14 PM
saol yönetici...