PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hollandada olan bir olay...

merfe_eliff
06-19-2007, 07:58 PM
arkadaslar benim oturdugum cevrede aids hastaligi olan Hollandali bir adam dolasiyormus. Ve bu adam gelen gecen butun Turklere kufur edip onlarin karsilik vermesini bekliyormus. Birisi karsilik verdiginde ise o kisinin yuzune tukurup kaciyormus... Bu Hollandalinin tukurmesinin tek sebebi ise o Turklere aidsin gecmesiymis... :-\ :-\

Neden Turklerden bukadar cok nefret ediyorlarki ? Aslinda bizim nasil bir topluluk oldugumuzu bilseler icleri erirdi herhalde :angel:

Yönetici
06-19-2007, 08:25 PM
İlginç birşey.Polise bildirildiği zaman gereğini yapması lazım :)

..........._yeliz
06-19-2007, 09:00 PM
aıds tükürük yoluylada bulaşıyo mu?Benim bildiğim kan yoluyla

dragon
06-19-2007, 11:09 PM
aıds tükürük yoluylada bulaşıyo mu?Benim bildiğim kan yoluyla
evet tükürükle bulaşıyor

@ylin
06-24-2007, 02:24 PM
O adamı hapse atırmak lazım...
Veya tımarhaneye yatırılmalı...
Ya da hastaneye kaldırılıp tedavi edilmeli...
:o

..........._yeliz
06-24-2007, 03:12 PM
Size bişey anlatıcam.
ben bi belgeselde aıds hastalarını izledim.afrikada tedavi gören afrikalı insanlar.hastaneyi ikiye bölmüşler bi uzun süre aıds hastası olanlar,kısa süre aıds hastası olanlar diye herkez orda çökmüşerimiş insanlık görünümü kalmamıştı.
izmirde ise bi aile topluca aıds hastasılar kadın,çocuk,baba herkez ve çocuk bi dönemde 6 okul değiştirmiş kız düştüğünde dizi kanadığında herkez okulu boşaltıyomuş annesi bu duruma çok üzülüyomuş babasıda zaten ölmüş.
bi hasta aıds hastası olan adam trafik kazası geçirdi ve doktorlar ameliyata aldıkları için doktorlarada aıds hastalığı bulaştı.Düşünüyorum herkez bu konuda ne kadar bilinçsiz davranıyor

SeDaNuR
06-25-2007, 05:53 PM
O adamı hapse atırmak lazım...
Veya tımarhaneye yatırılmalı...
Ya da hastaneye kaldırılıp tedavi edilmeli...
:o

ARKADAŞA TAMAMEN KATILIYORUM

dangerece
06-25-2007, 06:15 PM
bende katılıyorum

merfe_eliff
06-26-2007, 12:06 AM
Size bişey anlatıcam.
ben bi belgeselde aıds hastalarını izledim.afrikada tedavi gören afrikalı insanlar.hastaneyi ikiye bölmüşler bi uzun süre aıds hastası olanlar,kısa süre aıds hastası olanlar diye herkez orda çökmüşerimiş insanlık görünümü kalmamıştı.
izmirde ise bi aile topluca aıds hastasılar kadın,çocuk,baba herkez ve çocuk bi dönemde 6 okul değiştirmiş kız düştüğünde dizi kanadığında herkez okulu boşaltıyomuş annesi bu duruma çok üzülüyomuş babasıda zaten ölmüş.
bi hasta aıds hastası olan adam trafik kazası geçirdi ve doktorlar ameliyata aldıkları için doktorlarada aıds hastalığı bulaştı.Düşünüyorum herkez bu konuda ne kadar bilinçsiz davranıyor

evet insanlar cok bilincsiz davraniyor katiliyorum yaliz :)

..........._yeliz
06-26-2007, 02:04 AM
yaliz değil yeliz :)

deniz15
06-26-2007, 01:49 PM
ayyyy iğrençç birşey yaaaa :(

merfe_eliff
06-26-2007, 08:05 PM
yaliz değil yeliz :)

ozur dilerim yeliz :)

..........._yeliz
06-26-2007, 10:28 PM
bişey değil

mervem_mervem
06-28-2007, 12:41 PM
aslında bizim nasıl bir toplum olduğumuzu biliyor da işleri güçleri türkleri kışkırtmak 0kadar :box: :bilmem:

..........._yeliz
06-29-2007, 01:18 AM
doğra söylüyosun

Mr.Watson
06-30-2007, 12:36 PM
İlginç birşey.Polise bildirildiği zaman gereğini yapması lazım :)
katılıyorum türkiye ye kadar bile uzanabilir

fenriz_werve
07-04-2007, 09:57 PM
Çok kötü davranışlar bunlar yaaa...inşallah haddini bildirirler o kişiye...

kübra__merve
07-05-2007, 11:37 AM
arkadaşlar hepinize katılıyorum paylaşımlar içinde teşekkürler :oleyy:

merfe_eliff
07-05-2007, 01:04 PM
yorumlariniz icin tesekkurler

cenkmaniaa
07-30-2007, 11:24 PM
arkadaşlar kendi milletim diye söylemiyorum tarihimiz anlı şanlı zaferlerle başarılarla dolu zamanında savaşta mağlup olanlar bizleri ezmeye çalışıyor bakın bir haberden bahsedeceğim türk kadın alman kocadan şiddet gördüğü için mahkemelere başvurur ve mahkeme kocayı haklı görür içip içip eşini döven adam haklı bunun tek nedenide kadının türk olması ya bunlar güzel dilden anlamıyor DAHA FENASINI ONLARA YAPICAKSIN ASIL BİZ TÜRKÜZ TÜRK OLMAKTAN GURUR DUYUYORUZ YARIM AKILLI İNSAN GÖRÜNÜMLÜ HAYVANLAR BİZİ YILDIRAMAZ BİZ TÜRKLÜK SEVDAMIZDAN VAZGEÇMEYİZ BİZ TÜRKÜZ BİZ ATATÜRK ÇOCUKLARIYIZ CUMHURİYETÇİYİZ

..........._yeliz
08-04-2007, 02:38 PM
yorumlariniz icin tesekkurler

Bişey değil cnm