PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : utanç verici anlar

..........._yeliz
06-06-2007, 02:10 PM
herkez buraya utanç verdiği anları yaza bilir mi?Mesala ben;
kalemim yere düştü önümdede sınıfın en yakışıklısı ben eğilirken çocuğun olmadığını fark ederek aldım kalemi çocuk beni öldürcekti ya bide ben gömlekliydim ya sonra G......çocuğun üstüne atla onu bi döv benim yüzümden az kalsın disipline gidicekti ne zaman o çocuğu görsem çok kötü oluyom bide aynı sınıftayız ya bide sınıfın kızları öğretmene yetiştircekti öğretmenin karşısında ben ne yapçam ki G.... biz çıkıyoduk kıskandı ondan dövdü mü dicem aman neyseki zor kurtulduk en utandığım anlardan biri :-[ :-[ :-[

merve_merve
06-06-2007, 03:51 PM
ben;
sevdiğim çocuk onu sevdiğimi öğrendi (sevdiğim çocuk sevdiğimi çok komik)sonra kim olduğumu merak etti geldi arkadaşı bei gösteriyodu bende tuvaletin kapısının akasına saklanırken pat diye yere düştüm (çünkü arkadaşı kaçmıyım diye çelme takmış)(sonrada yerlerde süründü)(bayabi patakladım)

merve_merve
06-06-2007, 03:53 PM
Diğeri;
Ben 7 yaşlarındayken felan bitane çocukla oynuyoduk.Çuvallardan kayıyoduk perde felan vardı sonra çocuk beni tam yanamdan öperken ark. perdeyi açtı rezil olmuştum hemen eve kaçtım

merve_merve
06-09-2007, 01:03 PM
Kimse neden hiç birşey yazmıyor?

mavilim_15
06-26-2007, 11:39 PM
ya okulun son günleri oks var diye kimse gemiyor 8.sınıflardan bir tek arkadaşım ve ben gelmişiz arkadaşım sevgilisiyle dışarı çıktılar bende aşkımla bizim sınıfa geldikk ben öğretmenler masasının sandalyesine o da masaya oturmuş dipdibeyiz canım sıkıldı bende kitap çıkardım aniden sınıf öğretmenimiz geldi (dinci) kim var burda dedi pat diye bi girdi napıyorsunuz burda dedi e şeyy hocam şeyy yapıyoduk kitapp kitap ıııı şeyy he arkadaşın bir konu eksikliği var bende anlatıyodumm okulun son günlerinde mi yaptı neyse siz çıkın gözüm üzerinizde dedi birde eve giderken bizi yanyana gördü hocanın sınıfa girdikten sonraki yüzünü asla unutmuyorum bir de ben kıpkırmızı kesildim kıpkırmızı kesilince ellerim ayaklarım tir tir titrer hadi başka bir öğretmen olsa bişiler bulurum ama dinciye başka ne bahane bulabilirimkii

mavilim_15
06-26-2007, 11:51 PM
Benim nöbetçi olduğum günlerden biri

Dolaşıyorum sınıflarda imza topluyorumm bilgisayar odasına girdim baktım panaya benim resimlerim aşkımlı maşkımlıı öğretmen bir bana bakıyor bir panaya bir bana bir panoya bende bir panoya bir öğretmene bir panoya bşr öğretmene ben böyle yaa şeyy şeyy ıııı şey öğretmenimm dedim öğretmen efendim dediii ya eee şeyy ııııı şey öğretmenim ben şey için gelmiştim Öğretmen ne için dedi bende eeee şeyy hanii şeyy atıyolarya şeyy öğreetmende neee dedii hani şeyy yaa hani benim gibi nöbetçiler şey attırmak için sınıfları dolaşır ya öğretmen hee imzaa bende he işte o şeyden o şey için gelmiştim siz şey edin ben alığ çıkıyım yaptımm neyse hoca imzaladı ama çok pis rezil olmuştum ben ya hem sınıfa hem öğreetmene hemde çıktığım çocuğun sınıfıydı yaa

bercemvil
06-27-2007, 11:11 AM
bu sene okulların kapanmasına bir gün kala bir parti yaptık (ama ne parti)şimdi benim beril diye bir arkadaşım var ve bu kız o gün mp3 ünü yanında getirmişti bende o gün depresyondayım(sevdiğim çocuk başka bi kızla çıkıyor ve çok mutlular)işte ordayız oturuyoruz mp3 ü son seste dinliyorum önümüzde birkaç kişi şişe çevirmece oynuyor onlar da çok gürültülüler bende yüksek sesle söylüyorum beni duymuyorlar sonra ortalık sessizleşmiş ben ''depresyondayım''diye bağırmışım orda olan bütün sınıf bana güldü.utanmıştım tam kapıdan çıkacağım taner adlı bir salak ağlıyor diye bağırdı ama ben ağlamıyordum o zaman utancım ikiye katlandı :-[  :-[ :-[ :-[

..........._yeliz
06-27-2007, 12:05 PM
Benim okulda sahneye çıkmam yaklaştı bi su istedim şarkı söylücektim suyu aldım küçük çocuğun biride geldim suyu elimden aldı başımdan aşağıya döktü.Kıyafet fekan hep ıslandı neyseki müdür kuruyana kadar bekledide rezil olmadan ağız tadıyla bi şarkı söyledik.Diğeri;Sınıfın yakışıklısı Yeliz seni öpebilir miyim dedi karne aldığımız gün bende öp dedim öptü seni çok özlücem dedi bende duymamazlıktan geldim bide işallah bu öpücüğüm sana bana uğur yetirir dedi.Bende dedim bittti mi diye oda ne güzel kokuyosun sen öyle dedi o arada bi arkadaşım fotoğraflarımızı çekmiş.Çocukta istediğim oldu sevgili gibi seni öperken fotom oldu dedi.Kızda onları çoğaltıp G..... vermez mi?Neyseki çocuk düzeltti olayı
Ben sahnede dans ederken beni hemen hemen herkez fotoprafımı çekiyolardı.Kamerada tabii bi çocuk sahnein dibine geldi bende mine etek giyinmiştim açıktım o gün baya bi çocuğun geldiğini fark ettim geri çekildim Yeliz Yeliz gelsene yaw çekelim bi rahatlıkla diyodu ben dans ederken hocama baktım hocamda öne gel işareti yaptı mecbur gittim çocuk beni çekti ama neyseki korktuğum gibi değildi hocamda sordu nedenini geri çekilmemin söyledim çok utanmıştım. :-[ :Utangac:

merve_burcu
06-27-2007, 12:16 PM
ben bi keresinde arkadşaımla konuşurken beni video kaydetmiş hiç farkında diilim bana soruyo sevio musun ewet seviorum herşeyi göze aldım dedim çok seviorum dedim onu sevdigim çocuga izletmişler çocuk geldi yanıma videoyla birlikte ay nası utanıdm anlatamam yaa hiç konuşmamıştım yolumu degiştiriodum onu görünce :Utangac: :Utangac: :Utangac:

SeDaNuR_2
09-21-2007, 10:35 AM
abim bikere ben şarkı söylerken sesimi telefona kaydetmişti bütün sülaleye dinletmişti valla utancımdan ölecektim