PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ya özr dilerm..

MerFe*DaMfa
05-17-2007, 04:55 PM
ya özr dilerm belki ynlş yptm bu bşlıı açarak ama bişy sorucm bu sitede serbet die bir yer yok en azından olsnki site gnşlesn mesela oyunlr die bi bölm olsn ayşegl giydr gibi bi oyun yollarz işte tanşma die bi bşlık olsn hepberaber tanışırz bu yeni üyeler içn geçerli işte birz daha gnşler dediim gibi özr dilerm ama site merve boluğurun resmlernden ibaret ne biliim gülelim eğlenelim die bi yer olabilr kızmayn sakn kndi fkrm pylaşmk istedm sileblrsinzde başlıı bu arada ben damla cenk fanıym ama merveyide seviorm..

gizli
05-17-2007, 05:22 PM
burda mola bölümü var eğlence bölümüne oyun da koyabiliyosun tanışma bölümüde var ayrıca türkçeye hiç önem vermemişsin
lütfen siteyi incele daha sonra konu aç
bu arada mola bölümüne girmek için 100 mesajı doldurman gerekir
ayrıca serbet ne???

neriman_merve
05-17-2007, 07:30 PM
serbest demek istedi herhalde.sen TÜRKÇE NEDİR?biliyormusun?.biraz dikkatli ol istersen.neredeyse tüm mesajını kelimelerin ünsüzleriyle yazmışsın.daha dikkatli ol yoksa sana dikkat ederler.

gizli
05-17-2007, 07:41 PM
serbest demek istedi herhalde.sen TÜRKÇE NEDİR?biliyormusun?.biraz dikkatli ol istersen.neredeyse tüm mesajını kelimelerin ünsüzleriyle yazmışsın.daha dikkatli ol yoksa sana dikkat ederler.

sende arkadaşımızla düzgün konuş daha yeni gelmiş sadece kuralları öğrenmesi gerek
kimseyle böyle konuşamazsın!

neriman_merve
05-17-2007, 07:43 PM
o da düzgün konuisun o zaman.

gizli
05-17-2007, 07:45 PM
o da düzgün konuisun o zaman.

tamam konuyu uzatmayalım daha yeni gelmiş o bende uyardım ilk önce kurallara bak diye hatasını düzeltebilir ama sen daha yeni üye olmuş birine sert çıkyosun
bu konu kapansın bence

Yönetici
05-17-2007, 10:22 PM
Kavga yok.
Bu arada arkadaşın istedikleri var fakat o bölümler sadece ileri düzey kullanıcılara açık.
Herkese açıyorum fakat bu seferde oyun saloluna dönüyor site