PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : farkındamısınız?

neriman_merve
05-13-2007, 11:06 PM
arkadaşlar farkındamısınız bilmiyorum ama bizi ben merve bolugur'um ben biillur yazgan'ım diye bizi kandırmaya çalışanlar 2 gün sonra siteye girmeme gibi mesaj atmama gibi şeyler yapıyorlar.eğer onlar gerçek olsalardı bizi inandırmak için uğraşırlardı.diğerlerğ gibi 2 gün sonra unutmazlardı.demekki böyle insanlar git gide çoğalıyor.artık utanmaya başladım.milletimizde böyle sahtekar insanlar yetişiyor.bunlarda vicdan denen birşey yok.çünkü:öyle olsa ki olamaz bunları yapmazlar.bence bunları yapan kişilerin hayatına vicdan-kalp-yürek-acıma diye sözcükler girmemiş.giremzde bu saaten sonra!!!

Yönetici
05-14-2007, 02:28 AM
Bu kişileri gördüğüm an zaten anında da görüyoruz yönetimdeki arkadaşlarımızda yardımcı oluyor.Bu kişiler anında forumdan uzaklaştırılmaktadır.

Sizleri bilinçlendirmek adına şunları söylemek istiyorum.Hiçbir ünlü kişi gelip foruma ben şuyum buyum demez.Eğer siteyi beğenir sahibiyle iletişim kurmak isterse kolayca ulaşabilirler.

Bu kişilerin yaş aralığı 10-15 arasıdır.Bu yaştaki çocuklar eğlence amaçlı olarak bunları yapıyorlar.Ne kadarda önlesek bırakmaya niyetleri yok.

Johnny Depp
05-14-2007, 02:39 AM
Evet Yoneticinin dedigi gibi her "ben merveyim" diyen sahtedir.Gercek Merve gidipte hello ben geldim demez ;D :-\ Site googlede 1 sirada yani bu benim icin demektir ki belki Merve zaten bu siteye giriyor ve onun hakkinda ne dusunuldugune bakiyor ama hicbirzaman kendisi oldugunu aciklamaz ;) ;) Yoneticiyide tebrik ediyorum bu kisileri hemen bulupta forumdan uzaklastirdigindan. ;) ;)

Seqo
05-14-2007, 03:58 PM
Evet Yoneticinin dedigi gibi her "ben merveyim" diyen sahtedir.Gercek Merve gidipte hello ben geldim demez ;D :-\ Site googlede 1 sirada yani bu benim icin demektir ki belki Merve zaten bu siteye giriyor ve onun hakkinda ne dusunuldugune bakiyor ama hicbirzaman kendisi oldugunu aciklamaz ;) ;) Yoneticiyide tebrik ediyorum bu kisileri hemen bulupta forumdan uzaklastirdigindan. ;) ;)

Sen sitemize Merve Boluğur'un üye olduğunumu düşünüyorsun?
Mesajlarında biraz öyle anladım!

..........._yeliz
05-14-2007, 07:27 PM
evet bunlar git gide çoğaldı sitede kirlilik yapıyolar sinir ediyolar beni

Johnny Depp
05-14-2007, 07:45 PM

Sen sitemize Merve Boluğur'un üye olduğunumu düşünüyorsun?
Mesajlarında biraz öyle anladım!

Benimki sadece tahmin :) :) siteye uye olmasada misafir olarak girebilir ;) Dusunsenize siz unlusunuz ve cekimlerden ve gezmek tozmaktan(her gencin hakki :) :))vakit kaldiginda PC basina oturdugunda hic fanlerinizin sizin hakkinda ne dusundugunu merak etmezmiydiniz :) Ve site googlede 1 sirada oldugundan ilk girdigi site bu olur :) ama yinede belirtigim benimki sadece tahmin ;) ;)

mervelif
05-14-2007, 07:48 PM
çok güzel bir konu bencede bi ünlünün zaten zamanı kalıpta int. te mi dolaşacak

neriman_merve
05-14-2007, 09:16 PM
ben bu konuyu insanların nasıl bir vicdana sahip olduklarını görmek için açtım.ama böyle birşey nasıl olur anlamıyorum yyaa:'(

Seqo
05-14-2007, 09:35 PM
Johnny Depp aslında doğru söylüyorsun ama Merve Boluğur'un sitemize üye olduğunu belirtmeye çalışmışsın orada bende bunu söylemek istiyorum ;)
Tabikide beki misafir olarak girmiştir.Ama belki ! :)

merve_acemi_cadı
05-16-2007, 10:26 AM
Arkadaşlar sakın bu kişilere inanmayın sonra çok büyük bir hayal kırıklığına uğrarsınız...

hil
05-16-2007, 02:41 PM
bence herkes kendine zaman ayırır ve onu nasıl kullanacağı ona kalmış ???peki ya merve olmadığından emin olduğunuz kişiler merve ise ve sürekli sizinle iletişim kuruyorsa bence çok uzaklarda aramamak lazım tabi bide ben merveyim diyenlere. zaten onu yapan insanlar kendinin sahip olamadığı ve başkasında olduğunda da kıskanan kıskanan kişilerdir

..........._yeliz
05-17-2007, 01:49 PM
Seqo doğru söylüyosun Merve Boluğur burayı ziyaret etti ama üye olmadı çünkü çekimlerden gelemem diye ben kendisini üye yapmaya çalışıyorum ama hiç istemiyo çekimler var diyo öyle bana inanın sayın yönetici Merve Boluğurun bu siteye üye olması için neler yapa biliriz ben kendisini ikna edemedim barii onu buraya üye yapa bilecek bişey yapsak...?

Yönetici
05-17-2007, 02:31 PM
bence herkes kendine zaman ayırır ve onu nasıl kullanacağı ona kalmış ???peki ya merve olmadığından emin olduğunuz kişiler merve ise ve sürekli sizinle iletişim kuruyorsa bence çok uzaklarda aramamak lazım tabi bide ben merveyim diyenlere. zaten onu yapan insanlar kendinin sahip olamadığı ve başkasında olduğunda da kıskanan kıskanan kişilerdir

Gerçek Merve Boluğur foruma gelip yazmaz.Bana ulaşır değil mi?
Bana ulaşmakta o kadar zor değil.Site bilgilerinden kolaylıkla ulaşılır fakat buraya gelenler ister inanın ister inanmayın diyor.

Seqo doğru söylüyosun Merve Boluğur burayı ziyaret etti ama üye olmadı çünkü çekimlerden gelemem diye ben kendisini üye yapmaya çalışıyorum ama hiç istemiyo çekimler var diyo öyle bana inanın sayın yönetici Merve Boluğurun bu siteye üye olması için neler yapa biliriz ben kendisini ikna edemedim barii onu buraya üye yapa bilecek bişey yapsak...?

Yeliz hala Merve Boluğur ile görüştüğünü savunuyorsun.İnanmayın yok öyle birşey yok yok.Sizlerle oynuyorlar.
İnanmayın sonra üzülürsünüz.

gizli
05-17-2007, 02:50 PM

kimse sana inanmıyacağın için konuşma boşu boşuna uzaklaştırma alma

neriman_merve
05-17-2007, 07:34 PM
ama yani onun duygularıyla oynadıkları ve ona sebepsizce inandığı içinmi uzaklaştırılacak?haksızca ama böyle olması gerekiyor heralde.

gizli
05-17-2007, 08:36 PM
ama yani onun duygularıyla oynadıkları ve ona sebepsizce inandığı içinmi uzaklaştırılacak?haksızca ama böyle olması gerekiyor heralde.

malesef öyle oluyor yönetici hemen uzaklaştırıyor bende anlamıyorum
benide 2 gün uzaklaştırcaktı 2 ay giremedim
böyle birşeyin olmaması gerekiyor bu bize haksızlık

..........._yeliz
05-17-2007, 08:38 PM
ben hangi cezamı alıcaksam alayım kandırıldıysam kandırıldım ama lütfen beni azarlamayın ve belki ben Merve Bluğur diye başka birisiyele konuşuyorumdur bu kadar üstüme gelmene gerek yoktu gizlicim bilgi içinde teşekkürler sayın yönetici...3 yılda uzaklaştırılsam eminki hak ediyorumdur...

gizli
05-17-2007, 08:54 PM
ben üstüne gelmiyorumki sadece yorumumu yazdım

..........._yeliz
05-17-2007, 08:58 PM
yönetici uzatmayalım ben uzaklaştırılcak mıyım?

Yönetici
05-17-2007, 11:27 PM
Konuyu daha fazla uzatmayalım.
Bu konuda konuşulmasın kimse zarar görmez :)