Orijinalini görmek için tıklayınız : yonetıcı bey
ewrem
05-05-2007, 05:10 PM
ya ben bıs sormak ıstıyorum ben ınternette dolasırken merve bolugrun sıtelerıne gırdım bakıyorum bızım sıteyle resımlerı aynı herseylerı ıle bızı taklıt etmıs gıbıler onlar bıde toplantı yerlerı falan yapmıslar cok komık ya guncel seyler koymuslar pekı hem oraya uye olan hemde buraya uye olanlar varsa ordan buraya burdan oraya bılgı alısverıs yaparlar ya ben mesela bu sıteyı gormek ıcın uye oldm onu soyleyeyım ama cok kotu bızım emeklerımızı clıyorlar bunun ıcın ne yapmalıyız mesela buradan bır cok resım alınmıstı >:( >:(cok kızdım acıkcası ve dıger sıtelerde hıc bızım gıbı turkceye dıkkat yok argo kelıme falan hepsı var ve herseylerı ck duzensız benc bız bu sıtenın ddegerını bılelım :) :) ;)
YuLet
05-05-2007, 05:57 PM
Türkçe'ye değer var bu sitede ama sen de Mahvetmişsin...
çok yerine ck değerini yerine degerını bilelim yerine bılelım
Sende Türkçe'ye dikkat et!!!
dragon
05-05-2007, 06:36 PM
şu i harflerini yazsan güzel olucak
ewrem
05-05-2007, 07:16 PM
tamam ya sırf seninle tartışmaya girmemek için düzgün yamaya calısacagım ama alışmam ne kadar sürer bilmem
Yönetici
05-05-2007, 11:00 PM
Çalmış dediğiniz siteleri burada yazar mısınız.Bakalım çalınan dosyalarımız nelermiş
Evet bende çok merak ettim!..
ewrem
05-07-2007, 04:14 PM
calmıs demek ıstedıgım gezerkenyanı bızden alınmıs olabilır demek ıstedım yanı ben gezerken bızım forumda olan resımlerın anısını gordum mesela bızım sıtede kımın resmı varsa altında adı bıle yazıyor alınmıs ama belkı bızımle paylasan arkadaslarla aynı yerden almıs olabılır
gizli
05-07-2007, 04:55 PM
sen biraz türkçeye zor ödem verirsin kavga çıkarmamak için düzgün yazıcaktın hani noktalı harfleri yazsan bir sorun olmicak!!
ewrem
05-08-2007, 12:58 PM
off ya yeter boyle yazacağım eğer yöneticiden uyarı gelırse ayrı konu olur
Yönetici
05-08-2007, 01:54 PM
Siteleri bana yollayarsanız ona göre davranırım.
Konu amacından çıkmış.
vBulletin v3.6.9, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.