PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : çağkan&kaan röbortaj

cmz_merve
04-22-2007, 10:50 AM
Dizide Ayşegül' e aşıksınız.Gerçek hayatta böyle bir rekabet içinde olsaydınız neler olurdu?
Çağkan: Ben birşey yapmazdım.Olduğum gibi davranırdım.Sonuçta ne olursa olsun olay karşı tarafta biticeği içinçokta zorlamanın,dizide yaptığınız gibi çirkefe yatmanın ailemi yok,di'mi Kaan Bey?
Kaan: Bilmiyorum ki ne yapıcağımı,başıma hiç öyle birşey gelmedi.Olsada herhalde soonuçta ortada birleşen nokta,aşık olunan kız!Bütün herşey onda bitiyor.Biz seçilen duruma düşme zorunda kaalacığımız için beklerdim herhalde.Herhade de beni seçerdi:)
Çağkan: Vay vay iddalı konuşmalar!
Peki rakibiniz en yakın arkadaşınız olsa,enn yakın arkadaşınızla aynı kıza aşık olsanız ne yaparsınız?
Çağkan: Olay daha kolay çözülür bence.Samimiyet var ya,Daha medeni bir şekilde konuşup anlaşabilir.
Kaan: Öyle durumlarda şey olur:İki yakın arkadaş bir kıza aşık olmuşştur.Bir tanesi mutlaka diğerinden önce derki: "Abi,ben aşık oldum".Diğeride iyi arkadaşı olduğuu için kendi hoşlandığını söylemez ve saklar içine gömer.
Çağkan: O yüzden en yakın arakaşla beraberken bir ortamda bir kız beğendiğiniz zaman olur veya olmaz,ilk önce kim söylerse o kazanır.Beğensen de beğenmesen de "Abi kız çok güzelmiş"de,bitsin olay!
Kaan: Evet evet genelde öyledir.
Beğendiğiniz bir kızı etkilemek için neler yaparsınız?
Çağkan: Herhalde hoşuna giden birşeyler yaparım.Sevdiği bir çiçek vardır mesela,onu alırım o evrede.Ama tabii önemli olan onun istikrarlı olması.Vrdır ya böyle ilk aylarda canım cicim,sonra bir sene boyunca bir şey yapılmaz!Böyle olsun sitemem şahsen.Siz Kaan Bey?
Kaan: Ben fazşa birşey yapmıyorum.Sadece hoşnalıyorsam gözlerine bakarım,incelerim onu.Oda bana bakıyorrsa hoşlanmış demektir.Odun bir cevap oldu gailba:)
Kız arkadaşınızla yaşadıkalrınızı erkek arkadaşlarınıza anlatıyormusunuz?
Çağkan: Ben anlatmam çok,çünkü ilişkinin bir özeli vardır,oda ikimizde kalır.
Kaan: Neye kadar anlatılcağını sonuçta kız seçer bence.Bende kız arkadaşşımın alnlattığı yere kadar anlatırım
Sevgilinizi ailenizle tanıştırıyormusunuz?Tanıştırıyorsanız ilişkinin hangi evresinde?..
Çağkan: Sevgilim arkadşlarımla nasıl tanıştırıyorsa ailemlede tnanışabilir.Ekstra çok özel bi durum değil bu benim için.Nezaman tanıştırıcağım da tamamen oluruna bırakılıcak bir şey bence.Belki bir hafta,belbelki bir ay,belki on sene içinde..Belki denk gelir tesadüfen tanışırlar ya da ciddi bir şekilde tanıştırmak istiyorumdur,tanıştırırım.Biz zamanı yok.Hissiyar meselesi.Ki ayrıca kız arkadaşı ailemle tanıştırmayı da öylece görünce çıkamak fakan gibi çok özel bir şey olarak da görmüyorum.
Kaan: Benim öyle bir ailemle tanıştırma gibi bir durumum yok.Ama ablam mutlaka görür.Onun fikirleri benim için önemlidir çünkü.
Diyelim ablan beğenmedi,olumsuz eleştiriler yaptı.Ne olur?
Kaan: Yüzde 100 etkilenirim
Çağkan: Ben bu tür konularda ailemle fikir alışvverişi ypamam.Sonuçta önemli olan benim hissettiklerim.
Kaan: Benim ablamın söyledikleri çok etkilidir abi,çünkü ben biras safım.O direkt görür,bir şey varsa söyler.Her zamanda doğru çıkmıştır söyledikleri.Kız kızı anlıyor,erkek de erkeği anlıyor,bu böyle
Peki kız arkadaşınızın ailesiyle tanışmafikrine sıcak bakıyormusunuz?
Çağkan: Bir çekingenlik olur tabii,ama sonuuçta ailesini tanımak güzel bir şey.Böylece kızları daha rahat dışarı çıkarabiliyor.Kiminle olduğunu biliyorlar,güvenleri artıyor,vesaire..
Kaan: Öyle aileyle tanışma falan kasıyor beni.Gerek yok öyle şeylere..
Sizce aşkın yaşı var mı?Kendinizden 7-8 yaş büyük biriyle olabilir misiniz örneğin?
Çağkan: Tabii,niye olmasın! Hissiyat meselesi.Öyle bir kıstası yok sonuçta.
Kaan: Her erkek belli bir yşında öyle vir şey yaşamıştır zaten.
Peki,kıskanç mısınız?
Çağkan: Akrep burcuyum.Lisedeyken çok kıskançtım,ama artık değilim.İnsan yaşadıkça,yaşın da verdiği şeyle kıskançlığı törpülüyor.
Kaan: Ben bir öyleyim,bir değilim.Aslında çok dengesiz bir insanım,duygusal dengem yoktur,s.Çünkü terazi burcuyum.Bir bakarsın kıskanırım,sonra hiç umursamam falan...O yüzden ilişki babında çok tercih edilebilir bir yapım yok aslında.Kıskançlığım da,öyle mini etek giyme falan gibi değildir.Çağkan da öyle değil.Biz maço insanlar değiliz.Şekeriz,di mi Çağkan_
Çağkan: Evet,evet!Genişiz,açığız
Bir kızın hangi hareketleri sizi çileden çıkartır?
Çağkan:Rencide edici davranışlara ben çok sinir olurum.Onu yapmaması benim için ön planda.Tabii bu,saygıyla bağlantılı bir şey.
Kaan:Ben her an her şeye uyuz olabilirim.Öyle bir kıstasım yok.
Bir kızın fiziksel güzelliği sizin için ne kadar önemli?
Çağkan:Benim için önemli.Önemli,çünkü sonuçta hiçbirimiz insan sarrafı değiliz.İnsanlara bakıp "çok iyi karakterli kız" falann demiyoruz.Önce ilgimizi dış görüünüş çekiyor.Kimse yalan söylemesin,fiziksel özelliklerden dolayı çekim oluyor.Kaş,göz,burun,diş,el,vicut önemli.Herkes önce bunlara bakar.
Kaan:Dış görünüş çok önemli,yoksa benim ilgimi nasıl çekecek?..
Dış görünüş demişşken,kızların makyaj yapması hakkında ne düşünüyorsunuz?
[b]Çağkan:Ven doğallığı seviyorum,ama yerine göre bazende makyaj güzel oluyor.
Kaan:Ben makyaja karşıyım:Kızlar makyaj yapmayın!
Çağkan:Bende şöyle karşıyım:Kadınların acaba 10 senede kaç günü makyajj yaparak geçiyor?
Kaan:Hem zaman kaybı,hem ciltlerine yazık.
Son günlerde sürekli aldatma haberleri okuyoruz.Sizin bir kızı aldattığınız oldumu hiç?
Çağkan:Hayır olmadı.Aldatmak için de ayrılırım.Boyynuz olmaz sonuçta ayrılırım,gerekirse bir ay sonra barışırım,sonrada itiraf ederim,ama aldatmış olmam.
Kaan:Böyle yapıyorsan çok erdemli bir davranış yani,helal olsun:)Ben aldatıldımmı hiç bilmiyorum ve çok merak ediyorum;büyük ihtimal aldatılmışımdır.Ben aldattım mı o konulara girmeye gerek yok bence..Dış görünüş dedik en son:)
Çağkan:Evet makyajdan konuşuyorduk:)
Şu an da aşıkmısınız peki?
Çağkan:Boşver canım orasını..
Kaan:Ben böyle sorulara cevap vermiyorum.
Çağkan:Ben de cümmle içinde kullanayım:"Ben aşk gördüm".Birde şimdiki zaman cümle içi

Seqo
04-22-2007, 01:38 PM
Sağol :)

ewrem
04-23-2007, 11:31 AM
cok tessekkur ederım cok guzel olmus

melis_5
04-23-2007, 12:49 PM
sağol

MeRvE kOlİk
04-23-2007, 07:57 PM
teşekkürler

dragon
04-23-2007, 10:24 PM
paylaşım için sağol

dangerece
04-24-2007, 01:35 PM
teşekkürler

ironic
04-24-2007, 06:48 PM
Çok sağol güzel olmuş. :)

cmz_merve
04-25-2007, 07:45 AM
bişey değil arkadaşlar bu arada bu hafta trendy de billur yazganın röportajı var haber veriyim dedim ben aldım çok güzel ;)

..........._yeliz
04-26-2007, 09:30 PM
bende aldım çok güzeldi

cmz_merve
04-27-2007, 12:24 AM
evet çok güzeldi ;)

..........._yeliz
04-27-2007, 02:21 PM
fotoğraflarıda süperdi yaws

ironic
04-27-2007, 04:43 PM
Merak ettim bende alayım bari. :)

çıtır15
04-27-2007, 05:34 PM
Güsel bi röportaj olmuş :o

Aşkgül
04-27-2007, 05:40 PM
Paylaşım için teşekkürler canım. :)

cmz_merve
04-28-2007, 09:36 AM
birşey değil arkadaşlar ;)

merve_hürrem
04-28-2007, 11:16 AM
güzeldi sağol..... :)

mervelif
04-28-2007, 08:09 PM
teşekkürler

merve_merve
04-29-2007, 12:09 AM
güzel

mervelif
04-29-2007, 06:16 PM
çok güzel yaaa

stella_56
04-29-2007, 07:56 PM
tşkk

cmz_merve
05-06-2007, 02:50 PM
ya lütfen tşk diye yazmayın kısalmayın şu kelimeleri birşey değil bu aradA

gizli
05-07-2007, 05:06 PM
paylaştığın için sağol

merve_fulya
05-08-2007, 09:46 PM
saol

merve_buse
05-10-2007, 02:12 PM
tşk

melis
05-10-2007, 07:20 PM
paylasım için cok sagol

ayşegül_35
05-13-2007, 11:18 AM
teşekkürler güzel röpotaj

tuba_14
05-13-2007, 11:55 AM
tekkuler guzel roptaj ben cok beyendim hele cagkanin dediklerini ve kaanin tabiki

Acemi M3rv3
05-14-2007, 04:30 PM
sağoll

cmz_merve
05-16-2007, 02:39 PM
tekkuler guzel roptaj ben cok beyendim hele cagkanin dediklerini ve kaanin tabiki

bu nasıl bir yazma şeklidir ya yuh artık iyice saçmalamışsın

aceminesli
06-09-2007, 05:21 PM
sağol

merve_nihal
06-28-2007, 02:29 PM
Paylaşım için teşekkürler.

merve_hayranı
07-02-2007, 10:13 AM
ellerine sağlık çok güzel olmuş

fenriz_werve
07-05-2007, 12:11 PM